۲۲ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 12 May 2025
22:20
کد خبر : 9687129
۰۸:۱۰

۱۴۰۴/۰۲/۲۲

شکل‌گیری کنسرسیوم‌های علمی و اجرایی منطقه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد استان سمنان با تأکید بر لزوم بهره‌مندی از تجربه استان‌ها در قالب اتحادیه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، خواستار تسریع در هم‌افزایی بین‌استانی و شکل‌گیری کنسرسیوم‌های علمی و اجرایی منطقه‌ای شد.

شکل‌گیری کنسرسیوم‌های علمی و اجرایی منطقه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامیبه گزارش خبرنگار بسیج، علیرضا لادن مقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در نشست هم‌اندیشی منطقه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد و دبیرکل هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی، معاونان و روسای دانشگاهی استان‌های سمنان، قم، مرکزی و البرز و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در سالن جلسات برگزار شد، سمنان را گنجینه تمدن فرهنگی ایران و اسلام خواند و بر بهره‌برداری علمی، آموزشی و فرهنگی از این ظرفیت بی‌نظیر تأکید کرد.

وی اضافه کرد: استان سمنان با تکیه بر ظرفیت‌های علمی، تاریخی، جغرافیایی و انسانی می‌تواند در پیشبرد اهداف راهبردی نظام آموزش عالی کشور نقش‌آفرین باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با اشاره به سابقه کهن سمنان در مسیر تمدن ایران‌زمین عنوان کرد: سمنان با برخورداری از مواهب طبیعی و تنوع اقلیمی، خاستگاه فرهنگ، علم، ادب و معنویت بوده و امروز نیز می‌تواند در مسیر توسعه علمی و فرهنگی کشور به الگویی ممتاز تبدیل شود.

لادن‌مقدم با تأکید بر اینکه سمنان از نظر جمعیتی در زمره استان‌های کم‌تراکم کشور است، اما از حیث منابع انسانی دانشگاهی، علمی و زیرساخت‌های آموزش عالی جایگاه ارزشمندی دارد، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با در اختیار داشتن هفت واحد و مرکز دانشگاهی، نیروی انسانی متخصص و کارآمد و بیش از ۱۶ هزار دانشجو، سرمایه‌ای کم‌نظیر برای پیشبرد مأموریت‌های علمی، فناوری و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی متذکر شد: پیوند میان دانشگاه و اقلیم، نیازمند شناخت ظرفیت‌های محلی، بازطراحی رشته‌های متناسب با آینده‌نگری توسعه‌محور و حرکت به‌سوی مهارت‌محوری و فناورانه بوده که در استان سمنان با توجه به ویژگی‌های جغرافیایی و تاریخی، بستر تحقق آن کاملاً فراهم است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان به برخی اقدامات اثرگذار در استان سمنان ازجمله تأسیس نخستین مرکز هوش مصنوعی آموزش و پرورش کشور در سرخه، ایجاد دبیرخانه دائمی رویداد‌های دانش‌آموزی، توسعه تعامل با صنعت و آموزش و پرورش و برگزاری رویداد‌های بزرگ علمی و فرهنگی اشاره کرد.

لادن‌مقدم با تأکید بر لزوم بهره‌مندی از تجربه استان‌های مختلف در قالب اتحادیه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، خواستار تسریع در هم‌افزایی بین‌استانی، تعریف طرح‌های مشترک و شکل‌گیری کنسرسیوم‌های علمی و اجرایی منطقه‌ای شد.

وی تأکید کرد: اگر امروز از سمنان به عنوان گنجینه تمدن فرهنگی ایران و اسلام یاد می‌کنیم، این نامگذاری تنها یک تعبیر نمادین نیست؛ بلکه مأموریتی است که دانشگاه باید آن را به فعلیت برساند و با بهره‌گیری از ظرفیت استادان، نخبگان و جوانان، آن را در تراز ملی و جهانی نمایان کند.

علي عامري
خبرنگار: علي عامري

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید