به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از مهریز، سرهنگ دشت آبادی گفت: پنل اول با ظرفیت ۳۰ کیلووات و پنل دوم با ظرفیت ۴۰ کیلووات راهاندازی شد. مجموع سرمایهگذاری این طرحها بیش از ۲۵ میلیارد ریال است که از طریق تسهیلات بسیج سازندگی در اختیار بهره برداران قرار گرفت.
وی با اشاره به نقش این طرحها در کاهش ناترازی انرژی کشور افزود: بسیج سازندگی در راستای حمایت از دولت، به ویژه در شرایط کنونی چالشهای انرژی، اقدام به اجرای چنین طرحهایی میکند. این پنلها در اوج تابستان و پیک مصرف، انرژی پایدار را برای چاههای کشاورزی تأمین کرده و به بهینه سازی مصرف برق کمک خواهند کرد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مهریز ادامه داد: این اقدام گامی مؤثر برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و حمایت از بخش کشاورزی منطقه است و انتظار میرود با تداوم چنین طرح هایی، وابستگی به منابع انرژی سنتی کاهش یافته و تاب آوری بخش کشاورزی در برابر بحرانهای انرژی افزایش پیدا کند.
فرماندار مهریز هم با اشاره به وجود ۱۶۴ چاه کشاورزی در این شهرستان تأکید کرد که ناترازی انرژی و قطعیهای غیربرنامه ریزی شده برق، چالشهای جدی برای بهره برداران ایجاد کرده است.
عسکرزاده افزود: متأسفانه ناترازی انرژی در سطح شهرستان و کشور منجر به قطعیهای مکرر و اختلال در تأمین آب چاههای کشاورزی شده است. راه اندازی پنلهای خورشیدی، راهکاری مؤثر برای کاهش وابستگی به شبکه سراسری برق و رفع مشکلات کشاورزان به شمار میآید.
وی تصریح کرد: هدف ما اتصال تمامی چاههای کشاورزی به پنلهای خورشیدی است تا ضمن کاهش فشار بر شبکه برق، تاب آوری بخش کشاورزی در برابر بحرانهای انرژی افزایش یابد.