۲۳ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 13 May 2025
01:31
کد خبر : 9687151
۱۶:۵۷

۱۴۰۴/۰۲/۲۲

تمرینات ورزشی با استقبال بسیجیان در سرخه برگزار می شود

بسیجی پایگاه مقاومت بسیج امام حسن مجتبی (ع) سرخه از برپایی تمرینات ورزشی فوتسال همراه با حلقات ورزشی ویژه بسیجیان در سالن ورزشی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سرخه، در راستای برنامه های اجرایی پایگاه های مقاومت بسیج شهرستان سرخه با محوریت مسجد و محله، ویژه برنامه قرائت حزب خوانی قرآن با همکاری پایگاه مقاومت بسیج امام حسن مجتبی (ع) در محله اسلامی کریم اهل بیت (ع) سرخه در مسجد امام حسن مجتبی (ع) در این محله برگزار شد.

محمدرضا جلال بسیجی این پایگاه مقاومت در حاشیه برنامه های اجرایی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: این محفل قرآنی هرهفته باحضور بسیجیان، اهالی محله و نمازگزاران با استقبال خوبی برگزار و در این هفته نیز بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد برگزار شد.

او با اشاره به برگزاری برنامه های متنوع ورزشی در جهت ترغیب کودکان و نوجوانان به ورزش گفت: به همت مسؤول تربیت بدنی پایگاه هماهنگی های لازم جهت اختصاص سانس های ورزشی سالنی به بسیجیان انجام و تمرینات فوتسال هفتگی همراه با حلقات ورزشی در رده های کودکان، نوجوانان و جوانان در سالن ورزشی امام خمینی (ره) سرخه برگزار می شود.

گفتنی است حلقه ورزشی فوتسال شهید ابراهیم هادی پایگاه مقاومت بسیج امام حسین علیه‌السلام شهرستان سرخه نیز همراه با تمرینات فوتسال در سالن ورزشی فوق هرهفته برگزار می شود.

سعیده حسنان
خبرنگار: سعیده حسنان

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید