۲۳ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 13 May 2025
01:11
کد خبر : 9687187
۱۲:۳۵

۱۴۰۴/۰۲/۲۲

جلسه گفتمان‌سازی و توانمندسازی مدیران محله‌های اسلامی در مسجد رجایی شهر برگزار شد/تحول جامعه با نقش‌آفرینی مردم در محله‌های اسلامی آغاز می‌شود

مدیر ظرفیت‌سازی و تحقق محله‌های مردم‌سالار اسلامی معاونت بسیج مساجد و محلات سپاه استان البرز گفت: تغییرات باید منطبق بر اهداف اسلامی باشد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، عارفی نیا مدیر ظرفیت‌سازی و تحقق محله‌های مردم‌سالار اسلامی معاونت بسیج مساجد و محلات سپاه امام حسن مجتبی علیه‌السلام، در جلسه گفتمان‌سازی و توانمندسازی مدیران محله‌های اسلامی که در مسجد جامع رجائی‌شهر با حضور مدیران محله‌ها، ائمه جمعه و جماعات و فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج به همت حوزه ۲۲۱ ناحیه مقاومت بسیج امام سجاد (ع) و معاونت بسیج مساجد و محلات استان البرز برگزار شد، گفت: موضوع این جلسه، کارگاه توانمندسازی مدیران محله‌های مردم‌سالار اسلامی بود که سرفصل‌هایی مانند چرایی تشکیل محله اسلامی و گفتمان‌سازی در این زمینه مورد بحث قرار گرفت.

عارفی نیا تأکید کرد که درک هدف از تشکیل محله اسلامی از جمله مسائلی است که باید به آن توجه شود که بر اساس یافته‌های اساتید برجسته علوم اجتماعی و جامعه‌شناسی، تغییر در جامعه باید از نهاد‌های کوچک‌تری نظیر خانواده‌ها و محله‌ها آغاز شود.

وی افزود: این تغییر باید منطبق بر اهداف اسلامی باشد، چرا که بر اساس قرآن، تغییری در قومی محقق نمی‌شود مگر اینکه از درون افراد آن قوم آغاز شود.

عارفی نیا متذکر شد: که مردم باید به عنوان رکن اصلی در تحول جامعه ایفای نقش کنند.

وی همچنین به تاریخ اسلام اشاره کرد و گفت که پیامبر بزرگوار اسلام در ابتدای نبوت خود کار خود را با محوریت و تمرکز بر محله‌ها و خانواده‌ها آغاز کرد.

این مقام مسئول درباره ساختار تشکیل محله اسلامی گفت: در این ساختار، امام جماعت مسجد به عنوان رئیس شورای تحول و فرمانده پایگاه به عنوان دبیر اجرایی فعالیت خواهند کرد، افراد متنفذ و معتمد در هر محله می‌توانند به عنوان اعضای شورای تحول شهرستان انتخاب شوند و نقش‌آفرینی کنند.

وی تصریح کرد: که تمامی ظرفیت‌های محلی باید شناسایی شده و از آنها بهره‌برداری شود.

عارفی نیا همچنین به ضرورت شناسایی مشکلات محلی و استفاده از ظرفیت‌های موجود تأکید کرد و خواستار برگزاری منظم جلسات شورای تحول محله شد.

وی افزود: حداقل هر دو هفته یک بار، شورای تحول محله باید تشکیل جلسه دهد و در آن مشکلات و چالش‌های موجود مورد بررسی قرار گیرد، در سطح شهرستان و استان نیز جلسات قرارگاه اجتماعی با حضور مقامات محلی می‌بایست، برگزار شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید