۲۴ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 14 May 2025
19:51
کد خبر : 9687575
۰۹:۰۸

۱۴۰۴/۰۲/۲۴

اقدامات قهری در مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی پاسخگو نیست

فرمانده انتظامی شهرستان خلخال گفت: اقدامات قهری و پلیسی در برخورد با معضلات و ناهنجاری‌های اجتماعی پیش از تحرکات فرهنگی نتیجه بخش نخواهد بود.

اقدامات قهری در مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی پاسخگو نیست

به گزارش خبرگزاری بسیج، همت اللهیاری شامگاه سه شنبه در دیدار با جمعی از فعالان فضای مجازی به توطئه‌های دشمنان به خصوص در بخش تهاجم فرهنگی اشاره و اظهار کرد: برای خنثی سازی حربه‌های دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی، باید به فضای مجازی نگاه بیشتری داشته باشیم و با داشتن قالب و محتوای تنظیم شده، در این بخش فعالیت گسترده‌تری انجام دهیم‌.

وی خاطرنشان کرد: هم اینک دشمنان ما در بخش فرهنگی سرمایه گذاری‌های زیادی را انجام داده اند تا قشر مختلف مردم به خصوص نوجوانان و جوانان را به سمت خود بکشند و برنامه‌های بسیاری را در این بخش پیاده کردند که یکی از مهمترین آنها، فضای مجازی است.

فرماندهی انتظامی شهرستان خلخال با بیان اینکه بسیاری از معضلات اجتماعی را می‌توان با فرهنگ سازی و آموزش همگانی کاهش داد، تصریح کرد: دستگاه‌های متولی امور فرهنگی باید نسبت به این امر نگاه جدی تری داشته باشند.

اللهیاری افزود: اقدامات قهری و پلیسی در برخورد با معضلات و ناهنجاری‌های اجتماعی قبل از اقدامات فرهنگی نتیجه بخش نخواهد بود.

وی نقش کلیدی رسانه‌های فعال در حوزه فضای مجازی را یادآور شد و بیان کرد: رسانه‌ها می‌توانند با مطالبه گری و انتقادات منصفانه توأم با رعایت عدالت کمبودها را منعکس کرده و مسئولین را در این زمینه یاری کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید