به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از طرقبه شاندیز؛ بسیج نهادی که از دل مردم برخاسته است و بسیج سازندگی هم ساختار و تشکلی است که در آن نیروهای مردمی در قالب گروههای جهادی به دنبال گرهگشایی از مشکلات مردم در نقاط مختلف کشور به ویژه در مناطق محروم و در راستای کمک به اقشار کمبرخوردار و ضعیف جامعه هستند.
در بسیج سازندگی ظرفیتهای مردمی برای کمک به انقلاب پای کارآمدند، محرومیتزدایی و بهکارگیری جوانان پرشور و خلاق در قالب گروههای جهادی و خدمترسانی در نقاط محروم و گام برداشتن در مسیر اقتصاد مقاومتی از جمله برنامههای اصلی بسیج سازندگی است.
زدودن غبار محرومیت از چهره مناطق محروم کشور و گام برداشتن در تحقق اقتصاد مقاومتی از جمله تلاشهای بسیج سازندگی است که با تفکر جهادی در عرصههای مورد نیاز و حساس انقلاب اسلامی گروههای جهادی را پای کار آورده است.
گروههای جهادی با فعالیتهای شاخص در مسیر خدمترسانی به اقشار کم برخوردار و محروم جامعه ثابت کردهاند که بسیج به معنای واقعی بسیج مردم است، نیروهایی از دل مردم برای مردم.
این گزارش بهانهای است برای گرامیداشت هفته بسیج سازندگی، معرفی قرارگاه بسیج سازندگی و فعالیتهای گروههای جهادی ناحیه مقاومت بسیج طرقبه شاندیز.
فعالیت ۱۰۰ گروه جهادی طرقبه شاندیز در عرصههای مختلف
سرهنگ پاسدار روح الله پسندیده، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج طرقبه شاندیز در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه چندین گروه جهادی یک قرارگاه را تشکیل میدهند تا در زمان بحران و حادثههای طبیعی بتوانند بهتر خدمترسانی کنند، اظهار کرد: فعالیتهای شاخص قرارگاه بسیج سازندگی و گروههای جهادی در عرصههای محرومیتزدایی، اقتصاد مقاومتی، برپایی اردوهای جهادی، ایجاد صندوقهای قرضالحسنه و کارهای عامالمنفعه است.
وی تصریح کرد: بیش از ۱۰۰ گروه جهادی بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج طرقبه شاندیز در سطح شهر و روستاهای طرقبه شاندیز و حتی شهرستانهای دیگر استان فعالیت دارند که از این تعداد ۶۰ گروه جهادی متشکل از خواهران بسیجی در عرصههای مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصاد مقاومتی در حال فعالیت هستند و ۴۰ گروه جهادی نیز متشکل از برادران در عرصههای: عمرانی، بهداشتی، اقتصادی و سایر بخشها در حال فعالیت هستند.
اجرای بیش از ۱۵۰ اردوی جهادی در محورهای مختلف و به ویژه مناطق محروم روستایی
پسندیده در ادامه افزود: سال گذشته گروههای جهادی بسیج سازندگی طرقبه شاندیز بیش از ۱۵۰ اردوی جهادی در محورهای مختلف به استعداد حدود ۵ هزار و ۹۰۰ نفر روز در نقاط مختلف از جمله مناطق محروم روستایی در سطح شهرستان برگزار کرده است.
وی به گوشهای از فعالیتهای گروههای جهادی اشاره و بیان کرد: در سال ۱۴۰۳ به همت جهادگران بسیجی طرقبه شاندیز بیش از ۱۵ منزل معسران بازسازی و مرمت شد و همچنین بازسازی، مرمت و رنگآمیزی ۳۵ مدرسه در سطح شهرستان نیز انجام شد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج طرقبه شاندیز در ادامه افزود: ساخت سه نمازخانه و ۱۲ چشمه سرویس بهداشتی در مدارس، ساخت و آمادهسازی ۶ کلیومتر راه روستایی و جادههای بین مزارع، احیای سه قنات و ساخت دو استخر ذخیره آب کشاورزی از دیگر فعالیتهای عامالمنفعه و شاخص گروههای جهادی شهرستان طرقبه شاندیز است.
وی با اشاره به اینکه برای انسجام بیشتر گروههای جهادی سالانه اردوی جهادی بیرون از شهرستان نیز برنامهریزی و اجرا میشود، خاطرنشان کرد: فعالیتهای گروههای جهادی بسیج سازندگی طرقبه شاندیز در روستاها و محلات مختلف شهرستان اجرا شده است که از آن جمله در روستای؛ مایان، حصار، جاغرق، چاه خاصه، حصار سرخ، ویرانی، نوچاه، ارچنگ، زشک و فیانی بوده است.
انتهای پیام/ خبرنگار دوست حصار