خبرگزاری بسیج _ «فرشاد عالی» معاون روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین به مناسبت فرارسیدن ۲۷ اردیبهشت روز روابط عمومی، یادداشتی را به رشته تحریر درآورد.
متن این یادداشت به شرح زیر است:
در روزگاری که «روایت» از خود واقعیت پررنگتر شده، نقش روابط عمومی از یک جایگاه اداری به جبههای تمامعیار در جنگ نرم تبدیل شده است. نگاهی نو به این شغل سخت و چندوجهی، نشان میدهد که در ساختارهای انقلابی، روابط عمومی نهتنها یک حرفه، که یک جهاد است.
فهرست جهانی مشاغل پراسترس، همواره شگفتیبرانگیز است. نظامی، آتشنشان، خلبان، افسر پلیس، خبرنگار و روابط عمومی، خبرنگار،مدیر اجرایی، عکاس خبری و... همه در صدر ده شغل سخت و پراسترس جهان هستند.
اما ترکیب این مشاغل در قالب یک عنوان، جلوهای متفاوت و چندلایه مییابد: روابط عمومی در کنار شغل های نظامی، خبرنگاری،عکاسی و...
در این ساختار، روابط عمومی یک نقش نیست؛ یک «مأموریت» است. مأموریتی برای روایت، امیدسازی، مدیریت بحران، هماهنگی اجتماعی، و حفظ امنیت روانی جامعه. اینجا، روابط عمومی فقط اطلاعرسان نیست. او همزمان:
فرماندهای در میدان رسانهای است؛ آماده برای مقابله با عملیات روانی دشمن؛
آتشنشانی است که پیش از شعلهور شدن بحران رسانه ای، آن را باید مهار کند؛
خلبانی است که محتوای دقیق و سالم را در مسیر درستی هدایت میکند؛
و خبرنگار و عکاسی که حقیقت را از دل میدان روایت میکند، نه پشت میز.
در واقع، این نقش، ترکیب چندین شغل پرتنش جهان است، آن هم در یک بستر انقلابی و مردمی.
اما آنچه این سختیها را معنا میبخشد، جهتگیری ایمانی و آرمانی آن است. برای یک روابط عمومی انقلابی، روایتگری فقط یک کار نیست؛ بخشی از ایمان است، جهادی در میدان جنگ نرم و ترکیبی و قدمی برای خدمت خالصانه در رکاب امام خامنه ای و انقلاب اسلامی و زمینهسازی ظهور متجی عالم بشریت.
📍 روابط عمومی در تراز انقلاب، فقط رسانه نیست؛ روایت است. فقط خبررسانی نیست؛ امیدسازی است. فقط انتقال پیام نیست؛ ساختن معنا است.
او مینویسد، چون میخواهد نوری بتاباند؛
او برنامهریزی میکند، چون قلبی پرشور دارد؛
او در دل بحرانها آرام میماند، چون چشم به آیندهای روشن دوخته است.
فرشاد عالی
معاون روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین