۲۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 18 May 2025
22:16
کد خبر : 9688434
۱۰:۴۲

۱۴۰۴/۰۲/۲۸
معاون هماهنگ‌کننده سپاه استان البرز:

رویداد «تا کرانه البرز» فرصتی برای کشف ظرفیت‌ها و حمایت از نوآوری‌های کشاورزی است

معاون هماهنگ کننده سپاه استان البرز، با اشاره به اهمیت کشاورزی و نقش آن در امنیت ملی، از رویداد تا کرانه البرز به عنوان بستری برای شناسایی، ارزیابی و حمایت از طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه در حوزه کشاورزی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، سرهنگ پاسدار مجید زنجانی معاون هماهنگ کننده سپاه استان البرز، با اشاره به اهمیت کشاورزی و نقش آن در امنیت ملی، از رویداد «تا کرانه البرز» به عنوان بستری برای شناسایی، ارزیابی و حمایت از طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه در حوزه کشاورزی خبر داد و تأکید کرد این رویداد می‌تواند هزینه‌ها را کاهش داده و به توسعه پایدار کشاورزی کمک کند.

رویداد «تا کرانه البرز» فرصتی برای کشف ظرفیت‌ها و حمایت از نوآوری‌های کشاورزی است

زنجانی با اشاره به اهمیت کشاورزی از جنبه‌های مختلف، گفت: من به‌ویژه از منظر موضوعات امنیتی به این موضوع می‌پردازم، اگر به کشاورزی توجه کنیم، یکی از اساس‌های کار دفاع از کشور و پشتیبانی از سربازان برای جلوگیری از حمله دشمنان خارجی است، در نظر عملیاتی، اولین چیزی که به آن فکر می‌کنیم بحث پشتیبانی و تغذیه است که اهمیت بسیار بالایی دارد و باید به آن توجه ویژه شود.

وی افزود: اگر از جنبه امنیتی به کشاورزی نگاه کنیم، می‌بینیم که موضوعات فراوانی در این حوزه وجود دارد. متأسفانه اقدامات زیادی از سوی دشمنان در بخش‌های مختلف از جمله اصلاح بذر‌ها و فناوری‌های ژنتیکی انجام شده است، اینها نه حرف ما بلکه نظر کارشناسان است که مدل‌های جدید سرطان‌ها و بیماری‌ها را به عنوان بخشی از اقدامات دستگاه بیولوژیکی و جنگ نرم در حوزه کشاورزی مطرح می‌کنند. این تهدیدات سلامت سربازان و مردم را نشانه گرفته‌اند و در واقع به دفاع کشور آسیب می‌زنند.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه امام حسن مجتبی علیه‌السلام با اشاره به نگاه اصلی به تولید محصولات سالم کشاورزی اظهار داشت: ما باید محصولاتی تولید کنیم که بذر و نهال آن سالم و بدون دخالت‌های خطرناک باشد تا محصول نهایی بتواند به لشکر و نیرو‌های دفاعی کمک کند و دفاع جانانه از حریم کشور و انقلاب اسلامی داشته باشد.

سرهنگ زنجانی ادامه داد: همگان شاهدند که اهمیت کشاورزی از بعد موضوعات امنیتی بسیار بالا است. در سال‌های گذشته کمبود آب و کمبود انرژی به وضوح احساس شد و امروز همه به این باور رسیده‌اند که کشاورزی سنتی دیگر قابل اجرا نیست و بازدهی و سوددهی کافی ندارد، به دلیل محدودیت‌های انرژی و آب.

وی افزود: کشاورزان در بخش‌های مختلف با انواع روش‌ها، از جمله آبیاری قطره‌ای و اصلاح نهال، در تلاش برای بهبود وضعیت هستند تا از صدمات طبیعی و آفات جلوگیری کنند و تولید را افزایش دهند. این موضوعات بسیار مهم است و همگان باید به آن توجه کنند.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه استان البرز به ظرفیت‌های کشاورزی این استان اشاره کرد و گفت: البرز علاوه بر صنعتی بودن، یک استان کشاورزی هم هست. کشاورزان عزیز ما در زمین‌هایی که به ارث برده‌اند، مشغول زراعت و کشاورزی هستند. تشویق مردم و سرمایه‌گذاری در این بخش یکی از واجب‌ترین کار‌هایی است که باید در استان اتفاق بیفتد.

وی افزود: با توجه به مهاجرت‌های فراوان از استان‌هایی مانند یزد و اصفهان به البرز و ساکن شدن این عزیزان در محلاتی مانند محله یزدی‌ها و محله اصفهانی ها، ظرفیت کشاورزی در البرز بسیار بالا است، اما نیازمند تغییر نگرش و سرمایه‌گذاری است.

سرهنگ زنجانی در ادامه گفت: مروز دیگر کشاورزی باید به سمت اصلاح مصرف آب برود، شاهد بودیم چقدر آب در بخش‌های مختلف به هدر می‌رفت، ولی امروز با روش‌های نوین و هزینه‌هایی که وجود دارد، مصرف به جایی هدایت می‌شود که واقعاً نیاز است.

وی با اشاره به اهمیت تشکیل تعاونی‌های خانگی در حوزه کشاورزی، افزود: دولت هم اخیراً اشاره کرده که تعاونی‌های خانگی با نفرات کمتر و فعالیت سریع می‌توانند ظرفیت‌ها و ایده‌های نو را کشف کنند و این موضوع می‌تواند کشاورزی را به سطح بالاتری برساند. حمایت از خلاقیت‌های فردی که شاید قبلاً مهجور مانده‌اند، ضروری است.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه استان البرز درباره رویداد «تا کرانه البرز»، گفت: این رویداد دنبال کشف و شناسایی ظرفیت‌ها، ایده‌ها و نظراتی است که می‌تواند هزینه‌های کشاورزی را کاهش دهد. این طرح‌ها و خلاقیت‌ها که تاکنون مطرح نشده‌اند، مورد حمایت قرار می‌گیرند تا به مرحله اجرا برسند.

وی افزود: هدف اصلی رویداد کمک به کسانی است که در حوزه کشاورزی صاحب فکر، ایده و خلاقیت هستند. طرح‌ها شناسایی، ارزیابی و با اعتبارات و هزینه‌های خوبی که بنیاد تعاون استان البرز در نظر گرفته، حمایت می‌شوند تا به سرانجام برسند.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه امام حسن مجتبی علیه‌السلام در پایان گفت: هدف ما تقویت کشاورزی سالم و پایدار است که هم امنیت غذایی را تضمین کند و هم نقش کلیدی در امنیت ملی داشته باشد. باید همه دست به دست هم دهیم تا این مسیر با موفقیت طی شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید