۲۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 18 May 2025
18:54
کد خبر : 9688452
۱۱:۵۸

۱۴۰۴/۰۲/۲۸
جانشین سپاه خوزستان در نشست اقشار بسیج:

هم‌افزایی اقشار بسیج در اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی در خوزستان

در راستای تحقق سند اعتلای بسیج و انسجام‌بخشی به فعالیت قرارگاه‌ها، نشست مشترکی با حضور اقشار بسیج در برگزار شد.

سردار سرتیپ پاسدار مسعود فلاحی، جانشین فرمانده سپاه ولی عصر(عج) خوزستان در نشست اقشار بسیج که به میزبانی بسیج سازندگی خوزستان برگزار شد، با اشاره به رویکرد جدید بسیج در سال جاری اظهار داشت: «در راستای اجرای سند اعتلای بسیج، قرارگاه‌های یازده‌گانه بسیج در یک ساختار منسجم تجمیع شده‌اند. امروز نیز دو قرارگاه مهم، یعنی قرارگاه اقتصاد مقاومتی و قرارگاه محرومیت‌زدایی که اقشار مختلف بسیج می‌توانند در آن‌ها نقش مؤثری ایفا کنند، در یک نشست مشترک گرد هم آمدند تا از ظرفیت‌های یکدیگر بهره‌مند شده و با هم‌افزایی، اقدامات مؤثری در حوزه‌های محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی صورت گیرد.»

وی افزود: «برنامه‌ریزی شده است که هر قشر بسیج، در روز های مشخصی از هفته خود به فعالیت‌های خدمت‌رسانی اختصاص دهد. این برنامه‌ها تحت عنوان "جمعه تا جمعه" در دستور کار قرار خواهند گرفت تا با محوریت خدمت به مردم، به‌ویژه در مناطق محروم، گام‌های مؤثری برداشته شود.»

فلاحی در پایان خاطرنشان کرد: «ان‌شاءالله این جلسات به‌صورت مستمر برگزار خواهد شد تا اقشار بسیج بتوانند گزارش عملکرد خود را ارائه کرده و در مناطقی که نیاز به هم‌پوشانی فعالیت‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک است، هماهنگی لازم صورت گیرد.»

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید