قزوین- به گزارش بسیج، مراسم و آیین کلنگ زنی پروژه تصفیه خانه فاضلاب بهداشتی مهرگان با حضور دکتر سید محمد مجابی معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور، ارسلان قاسمی فرماندار شهرستان البرز، امیر جعفرزادگان مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری قزوین، امینی بخشدار محمدیه، پیری شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر محمدیه و تنی چند از مدیران شهرستان برگزار شد.
ارسلان قاسمی فرماندار شهرستان البرز در این مراسم تأکید کرد: رویکرد و اولویت اصلی استان قزوین و شهرستان البرز، توجه به حفظ و حل مسایل آب است که در این مسیر پروژههای مرتبط در دستور کاری قرار گرفته است.
وی افزود: پروژههایی از این دست در پایداری منطقه و توسعه کیفی شهرها اثر مستقیم ایفا خواهد کرد و باید در همه سطوح مورد حمایت قرار گیرد.
این پروژه در جهت مراقبت از محیط زیست منطقه و حفظ منابع آبی، با ظرفیت ۱۵۰۰ متر مکعب در شبانه روز پلی اتیلن کاروگیت دفنی و اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال آغاز و ظرف بازه سه ماهه احداث می شود.
لازم به ذکر است؛ در این پروژه و فرایند تصفیه فاضلاب، پسابهای خانگی تصفیه و گندزدایی شده و قابلیت استفاده مجدد در امور مختلف از جمله آبیاری فضای سبز شهری را پیدا می کند.
انتهای پیام/۱۰۰۴