۰۸ / آبان / ۱۴۰۵ - 30 October 2026
۲۳:۴۶
کد خبر : 9689392
۱۷:۲۹

۱۴۰۴/۰۲/۳۱
رئیس حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه لرستان؛

برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای عملیات حاج عمران به یاد ایثارگری رزمندگان لرستانی

برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای عملیات حاج عمران به یاد ایثارگری رزمندگان لرستانی
رئیس حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه لرستان گفت:مراسم گرامیداشت شهدای عملیات حاج عمران به یاد ایثارگری رزمندگان لرستانی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان، سرهنگ فریدون کریمی والا رئیس حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه لرستان، ، از برگزاری مراسمی به یاد شهدای عملیات حاج عمران در منطقه عملیاتی تمرچین، واقع در مرز مشترک ایران و عراق، خبر داد.

وی گفت: این مراسم با همکاری سه استان لرستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی برگزار می‌شود تا یاد و خاطره شهدای حاج عمران گرامی داشته شود.

کریمی والا با اشاره به اهمیت جغرافیایی و نظامی این عملیات، گفت: لشکر حضرت ابوالفضل (ع) در منطقه شاخ شمیران مستقر بود و رزمندگان لرستانی در یک نبرد سخت، طی سه روز توانستند با حمله گسترده نیروهای بعثی، دشمن را شکست دهند و از اشغال خاک ایران جلوگیری کنند.

وی افزود: در این عملیات ۳۶۲ شهید تقدیم انقلاب شد که این تعداد نشان‌دهنده شدت درگیری و ایثارگری رزمندگان لرستانی است. همچنین، حضور خانوادگی شهدا از ویژگی‌های منحصر به فرد این عملیات است، به طوری که در برخی موارد چند برادر یا پدر و فرزندان با هم به شهادت رسیدند.

رئیس حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه لرستان از پیگیری‌های انجام‌شده برای ثبت سالروز عملیات حاج عمران به عنوان روز ملی لرستان در تقویم کشور خبر داد و گفت: نامه‌نگاری‌های لازم از طریق سپاه و اداره ارشاد اسلامی استان انجام شده و امیدواریم به زودی شاهد ثبت این روز باشیم.

کریمی والا خاطر نشان کرد: منطقه حاج عمران، که در ۱۲ کیلومتری مرز ایران و عراق واقع شده که در زمان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، به عنوان یک پادگان ارتش عراق شناخته می‌شد و رزمندگان ایرانی در عملیات والفجر ۲ آن را تصرف کردند.

شایان ذکر است عملیات والفجر ۲ در ساعت ۲۴ روز ۲۹ تیر سال ۱۳۶۲ با رمز «یاالله یاالله یاالله» آغاز شد و به مدت ۱۴ روز ادامه یافت. در این عملیات، پادگان حاج عمران آزاد و نیروهای ایرانی بر شهر چومان مصطفی در عراق مسلط شدند.

انتهای پیام /

کبری دریکوند
نویسنده: کبری دریکوند

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید