۰۳ / خرداد / ۱۴۰۴ - 24 May 2025
08:33
کد خبر : 9689794
۲۲:۴۶

۱۴۰۴/۰۳/۰۲

شهیدی که در کودکی خبر از شهادتش در راه خدا داده شده بود

به مناسبت سالروز شهادت شهیدی از دیار ایذه نگاه مختصری به زندگی او می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج شهرستان ایذه: شهید اله رحم قلی پور نوروزی، دهم خرداد۱۳۴۴ در خانواده ای متدین و کشاورز در روستای راسفند واقع در ۹ کیلومتری ایذه چشم به جهان گشود، دوران تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در روستای راسفند به پایان رساند و تحصیلات دبیرستان را در ایذه آغاز کرد، در کنار تحصیلات با وجود سن کم وجثه کوچکش در امورات کشاورزی و دامداری یار و مددکار پدر بود و در کارهای سخت وطاقت فرسای کشاورزی خستگی ناپذیر بود وگاهی کار های شجاعانه از وی سر می زد. به نقل ازمادر معظم شهید: یک وقت پدر شهید جهت پیدا کردن یک رأس گاو گم شده ی خود در روستای مجاور جستجو می کرد، هنگام غروب اله رحم که از مدرسه آمده بود وقتی دید پدر دیر کرده چراغی تهیه کرد و با شجاعت تمام درهوای تاریک شب دنبال پدر تا روستای مجاور رفت و دیر وقت همراه پدر برگشت». 

همچنین در وصف دلسوزی وپرتلاش بودن وی پدر شهید ازنقل شده: « هنگام برداشت کشاورزی که کار طاقت فرسایی بود شهیداله رحم در آفتاب سوزناک کمکم می کرد وحتی گاهی سایه ساری برایم درست می کرد واصرار می کرد که پدر، شما باید استراحت کنی، خودم کشاورزی را جمع می کنم» اله رحم در خانواده ای پرکار و تلاش پرورش یافت ومحبت اهل بیت نیز در کودکی در دلش کاشته شد، شجاعت واخلاق اسلامی در رفتار وحرکاتش متجلی بود،ایشان وقتی احساس کردند در جبهه های نبرد با دشمن متجاوز به وجودش نیاز هست، در حالی که درپایه دوم دبیرستان درس می خواند، قبل از آغاز امتحانات، ابتدای اردیبهشت ۱۳۶۱ با عضویت بسیج به رزمندگان اسلام پیوست.

«مادر شهید نقل کردند که هنگامی که خبر عزیمت اله رحم را به جبهه شنیدم، به یاد سیدی که در کودکی اش کشته شدن اله رحم در راه خدا را پیش گویی کرده بود، افتادم » پس از اعزم همراه گردان کربلا در عملیات بیت المقدس شرکت کرده و تا محدوه ی جاده اهواز- خرمشهر پیشروی کردند، در آن منطقه درگیری ها بسیار بالا گرفته بود پس از شکست دشمن در محدوده ی جاده ی خرمشهر– اهواز در گیری به حوالی خرمشهر کشیده شد و در منطقه غرب خرمشهر، درگیری با دشمن وپیشروی جهت دور کردن دشمن از خرمشهر ادامه داشت، تا این مرحله از عملیات همرزمان شهید قلی پور از سلامت شهید خبر داشتند و شواهد ازشهادت شهید قلی پور در منطقه شلمچه ۳ خرداد ۱۳۶۱ حکایت می کند و پیکر مطهرش پس از گذشت ۵ سال توسط گروه تفحص پیدا شد و ۵خرداد۱۳۶۶ در گلزار شهدای روستای راسفند در کنار ۳ تن از دوستان شهیدش که همگی بعد از وی به فیض شهادت نائل آمدند آرام گرفت.

سارا قنبری
خبرنگار: سارا قنبری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید