۰۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 25 May 2025
00:49
کد خبر : 9690106
۱۸:۱۳

۱۴۰۴/۰۳/۰۳

دشمن دین و مردم ما را نشانه گرفته است

فرمانده پادگان شهید باکری گفت: دشمن از دشمنی اش دست برنداشته است و در صحنه های جدید دین و مردم ما را هدف قرار داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج شوش؛ سردار آبسری فرمانده پادگان شهید باکری در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح که به مناسبت سوم خرداد و  سالروز آزادی خرمشهر در ناحیه مقاومت بسیج شوش دانیال علیه السلام برگزار شد، اظهار داشت:استکبار جهانی در طول تاریخ انقلاب اسلامی توطئه های مختلفی از جمله ترور مسئولین نظام،کودتا ، تحریمها و فشار های اقتصادی را به کار بست تا با انقلاب شکوهمند اسلامی مقابله کند.

وی با اشاره به جنگ تحمیلی افزود: یکی از بزرگترین توطئه هایی که استکبار جهانی علیه جمهوری اسلامی ایران به کار بست، جنگ ۸ ساله ی به کشور عزیزمان تحمیل شد، رژیم بعث و صدام حسین با حمایت ۴۰ کشور با سودای فتح یک هفته ای ایران حمله کرد، که مردم و رزمندگان با ایستادگی و پایمردی و تبعیت از ولی امر امام راحل ، چنان درسی به آنها نشان دادند که در تاریخ ماندگار شد.

سردار آبسری تصریح کرد: آزادسازی خرمشهر یکی از صفحات زرین کتاب دفاع مقدس است.


فرمانده پادگان شهید باکری با بیان این گزاره که دشمن در کمین است، عنوان کرد: شاید جنگ ها تغییر کرده باشند اما دشمن دست از دشمنی اش برنداشته است، و با جنگ شناختی مردم و دین ما را هدف گرفته است تا فاصله ای بین مردم و نظام ایجاد کند، افرادی که تریبون در اختیارشان است و می توانند شرایط جدید را تبیین کنند بیایند، مردم به ویژه جوانان را نسبت به توطئه های دشمن آگاه کنند.


وی خاطر نشان کرد:همانگونه که دشمن در ۸ سال جنگ تحمیلی نتوانست به اهداف شوم خود دست پیدا کند و در شرایط جدید نیز با حضور با بصیرت مردم  و رهبری امام خامنه ای عزیز ، تیر دشمن به هدف نخواهد خورد ، و انقلاب اسلامی به مسیر خود ادامه خواهد داد و این پرچم با دستان ولی امر مسلمین  به دست صاحب اصلی اش امام زمان (عج) خواهد رسید.

سارا قنبری
خبرنگار: سارا قنبری

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید