۰۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 25 May 2025
02:16
کد خبر : 9690205
۲۳:۵۷

۱۴۰۴/۰۳/۰۳
زندگینامه شهدا؛

نگاهی کوتاه به زندگینامه شهید بیت الله اسمی پور گراوند از شهرستان باغملک

شهید اسمی پور گراوند در سن ۱۸ سالگی بر اثرموج انفجار و اصابت تركش در ناحيه  سر و كتف راست به همراه تني چند از همرزمانش در کردستان شربت شهادت نوشید.

به گزارش خبرگزاری بسیج از باغملک: شهید بیت الله اسمی پور گراوند فرزند عبدالله است که در روز نهم شهریور ماه سال 1343 در شهرستان باغملک دیده به جهان گشود.

بعد از طی کردن دوران کودکی رهسپار مدرسه شد و تا سال پنجم ابتدايي در همان روستا ادامه تحصيل داده اما پس از آن به علت نبود امكانات و از جمله مدرسه راهنمايي در سال  1355 به همراه خانواده اش به شهرستان ايذه مهاجرت کردند.

 در سال 1356 به همراه ديگر دانش آموزان و دوستانش در راهپيمايي ها و تظاهرات هايي كه بر عليه حكومت شاهنشاهي بر پا می شد شركت مي کرد و دوشادوش مردم ديگر شهرهاي ايران در آن روزگار شعار سرنگوني حكومت طاغوت را سر مي داد.

 بعد از پيروزي انقلاب در سال 1359 به همراه خانواده اش به شهر هفتگل كه آن زمان سر آمد شهرهاي اطراف بود نقل مكان کردند.

هنوز دوره دبيرستان را پشت سر ننهاده بود كه جنگ تحميلي از سوي دشمن نابكار با توطئه شيطان بزرگ براي نابودي نها ل نوپاي انقلاب آغاز شد.

 او كه علاقه فراواني به امام داشت به محض صدور فرمان بسيج عمومي از سوي امام، به مانند ديگر جوانان پر شور شهر به صورت داوطلب در بسيج ثبت نام  کرد.

چند ماهي از جنگ نگذشته بود كه براي آموزش و ياد گيري فنون نظامي به شهرستان مسجدسليمان اعزام شد.

بعد از پشت سر نهادن دوره آموزش به هفتگل بازگشت، تا اينكه در سال 1360 به صورت داوطلب وارد جبهه هاي جنگ حق عليه باطل شد و در سال 1361 در منطقه عملياتي جنوب و در حمله والفجر مقدماتي حضور یافت.

در اين عمليات دچار موج انفجار شد و به بيمارستان اعزام و تا بهبودي در بيمارستان بستري مي شود و پس از آن دوباره به جبهه برمي گردد.

سرانجام این دلیرمرد خوزستانی در تاریخ 27 مهر ماه سال 1362 پس از مدتی طولانی حضور در جبهه به فیض شهادت نائل شد و به دوستان شهیدش پیوست.

پیکر پاک پاک شهید بیت الله اسمی پور گراوند پس از شهادت از جبهه به شهر هفتگل منتقل شد و با حضور اقشار مختلف مردم و خانواده های شهدا تشییع شد.

شهید بیت الله اسمی پور گراوند در سن 18 سالگی بر اثرموج انفجار و اصابت تركش در ناحيه  سر و كتف راست به همراه تني چند از همرزمانش در کردستان شربت شهادت نوشید و تربت پاکش در گلزار شهدای هفتگل قرار دارد.

از نظر اخلاق و تواضع زبان زد خاص وعام بود آنقدر خوش اخلاق بود كه مي خواستيد هميشه در كنارش باشيد.

سارا قنبری
خبرنگار: سارا قنبری

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید