۰۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 25 May 2025
14:14
کد خبر : 9690222
۰۰:۲۳

۱۴۰۴/۰۳/۰۴

جهاد تبیین برای مقابله با توطئه های دشمنان مهم است

مسئول قرارگاه جهاد تبیین کشور گفت: جهاد تبیین فریضه واجب بوده و روشنگری مردم و مقابله با توطئه‌های دشمنان از طریق فضای مجازی بسیار مهم و کلیدی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، سردار عظیم ابراهیمی "مسئول قرارگاه جهاد تبیین کشور" عصر شنبه در یادواره شهدای سرافراز شهر کتالم و بزرگداشت اولین سالگرد شهید جمهور آیت الله سید ابراهیم رئیسی و شهدای جمهور، با بیان اینکه مسیر شهرت مسیر روشنگری است و مجلس شهدا مجلس راهواره شهداست، گفت: کسی که می‌خواهد ثابت قدم باشد باید با شهدا عهد ببندد و در مسیر شهادت عهد محکم و قرارداد ببندیم

وی افزود: جهاد تبیین فریضه واجب بوده و روشنگری مردم و مقابله با توطئه‌های دشمنان از طریق فضای مجازی بسیار مهم و کلیدی است.

وی تصریح کرد: ما در محضر شهدا باید با زبان امر به معروف و نهی از منکر پای حجاب بایستیم.

سردار ابراهیمی با تاکید بر اینکه، لایحه عفاف و حجاب سه سال دنبال شده است و باید به نتیجه برسد، بیان داشت: وظیفه مردم شهید پرور بوده سر سفره شهدا با آنها عهد و قرارداد امضا کرده و بیعت کنند و در مسیر فدا شدن باید مردانه خود را فدا کنیم.

وی گفت: حاج قاسم سلیمانی به مقام بیعت رسیده بود و خود را در محضر امام و شهدا دید و به مقام و استراحت فکر نمی‌کرد.

مسئول قرارگاه جهاد تبیین کشور با عنوان اینکه حاج قاسم سلیمانی در مقابل دشمنان ایستادگی می‌کرد و ذره‌ای ترس در او وجود نداشت، بیان داشت: شجاعت شهید رئیسی سبب غافل شدن دشمنان شد.

وی افزود: در نبرد آخر زمانی تدابیر و حکمت حضرت آقا ارزشمند است.

سردار ابراهیمی گفت: ترامپ جنگ روانی ایجاد کرده که سقوط و انزوای آمریکا که قطعی شده را به تأخیر بیاندازد و در این شرایط وحشتناک آمریکا ترامپ که دلارش شکست خورده تصمیم گرفت دلار را با پترو دلار (نفت جایگزین) عوض کند و در کشورهای عربی معاوضه دلار با نفت را امضا کرد که با این درآمد کدام بدهی خود را می‌خواهد پرداخت کند!


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید