۰۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 25 May 2025
18:26
کد خبر : 9690251
۰۶:۵۷

۱۴۰۴/۰۳/۰۴

برگزاری یادواره شهدا پایگاهی در میرجاوه

یادواره شهدای پایگاه صدیقه رودباری حوزه خواهران حضرت آسیه(س) بخش لادیز شهرستان میرجاوه به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهربرگزار شد.

به گزارش خبرگزاری  بسیج ازمیرجاوه، اسما ریگی، مربی پرورشی مدرسه اظهار داشت: یادواره شهدای پایگاه صدیقه رودباری حوزه خواهران حضرت آسیه(س) بخش لادیز شهرستان میرجاوه به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در سوم خرداد برگزار شد.

وی تصریح کرد: این مراسم با هدف تجلیل از یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و بزرگداشت حماسه سوم خرداد، با حضور جمعی از خواهران بسیجی، خانواده‌های شهدا و مسئولین محلی برگزار شد.

ریگی با اشاره  به حماسه آزادسازی خرمشهر و نقش بی‌بدیل شهدا در این پیروزی بزرگ، بیان داشت:  ایثارگری و فداکاری شهدای ما باید سرمشق زندگی امروز ما باشد.

 مربی پرورشی همچنین به ویژگی‌های اخلاقی و رفتاری شهدا اشاره کرده و تأکید کرد که شناخت و یادآوری زندگی این بزرگمردان، می‌تواند به جوانان ما کمک کند تا با الگو قرار دادن آنها، راه صحیح را در زندگی انتخاب کنند. او افزود که آزادسازی خرمشهر، تنها یک پیروزی نظامی نبود، بلکه نماد ایستادگی، همدلی و وحدت ملی بود که پیروزی بر دشمنان را ممکن ساخت.


گفتنی است، در ادامه، با اهدای گل و هدایایی به خانواده‌های شهدا، این برنامه با برگزاری مراسم دعا و مناجات به پایان رسید. حاضران با فضای معنوی و خانوادگی این یادواره، بار دیگر به یاد شهدا و فداکاری‌های آنها تجدید میثاق کردند.


این یادواره به عنوان یک برنامه فرهنگی و معنوی، یادآور اهمیت پاسداشت یاد شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است. امید است با برگزاری این‌گونه مراسمات، محبت و ارادت به شهدا در دل‌های جوانان و مردم همیشه زنده بماند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید