۰۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 25 May 2025
21:36
کد خبر : 9690282
۰۷:۳۴

۱۴۰۴/۰۳/۰۴
معاون هماهنگ کننده سپاه فجر استان فارس:

با پیروزی عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس دنیا شوکه شد

مراسم گرامیداشت سوم خرداد، سالروز فتح تاریخی خرمشهر مقاوم و قهرمان، با حضور اقشار مختلف مردم، و معاون هماهنگ کننده سپاه فجر استان فارس در سپاه ناحیه ارسنجان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، مراسم گرامیداشت سوم خرداد، سالروز فتح تاریخی خرمشهر مقاوم و قهرمان، با حضور اقشار مختلف مردم، مسئولان، بسیجیان، فرماندهان نظامی و انتظامی و رزمندگان دفاع مقدس در سپاه ناحیه ارسنجان برگزار شد.

 

 سردار قاسم علیپور معاون هماهنگ کننده سپاه فجر فارس در این مراسم، از خانواده معظم شهدا به عنوان سرمایه اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی یاد کرد و اظهار داشت: شهید رئیسی تعطیلی نمی‌شناخت، خستگی را خسته کرده بود و همانطور که در دستگاه قضا منشأ خدمات گسترده ای بود در دوران کوتاه ریاست جمهوری اتفاقات بزرگی را رقم زد.

 سردار علیپور تصریح کرد: شهید رئیسی چالشها و مشکلات زیادی را حل کرد اما اهل ظاهرسازی نبود، در چند پیمان بین المللی مثل شانگهای و بریکس اقدامات خوبی انجام داد، گذرنامه ایرانی را معتبر کرد، گره ها را یکی یکی باز کرد و مشکلات مسکن، صادرات نفت و تلفات بالای بیماری کرونا و ناامیدی مردم را تا حدود زیادی برطرف کرد ولی رسانه، کاری کرده بود که رئيس جمهوری با دو مدرک دکترا را شش کلاسه معرفی کنند تا جایی که رهبر معظم انقلاب با تعبیر دلم برای رییسی سوخت از شهید رئیسی یاد کردند و وقتی قدر نعمتی را ندانیم خداوند آن نعمت را از ما سلب می‌کند. 

وی با تشریح عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس گفت: آزاد سازی خرمشهر در جنگ نابرابر و زمانی که انقلاب نوپا بود، نفوذ در داخل و رده های بالا وجود داشت، بخصوص وضعیت نخست وزیر و کشوری که ارتش و سپاه منسجمی نداشت، اتفاقی بی نظیر بود.

معاون هماهنگ کننده سپاه فجر فارس با اشاره به وضعیت قبل از انقلاب ادامه داد: اسم ما ژاندارم منطقه بود، ولی در مقابل کوچکترین تهدیدات حرفی برای گفتن نداشتیم، اول انقلاب هم دشمنان به راحتی از مرز ما عبور کردند و روی دیوارهای خرمشهر نوشتند "آمده ایم تا بمانیم" ولی مرادن مردی استوار و باغیرت در مقابل دشمن تا بن دندان مسلح ایستادگی کردند و پیروز شدند.

با پیروزی عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس دنیا شوکه شد

سردار علیپور با اشاره به اینکه خطه افتخارآمیز شهرستان ارسنجان هم چهار شهید در عملیات بیت المقدس تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرد، عملیات بیت المقدس را عملیات پیچیده با همکاری سپاه و ارتش دانست و گفت: با وجود اینکه آزاد سازی خرمشهر روی کاغذ مقدور نبود، سردار محسن رضایی و امیرشهید صیاد شیرازی دوشادوش هم ایستادند و با همت رزمندگان و دست یاری خداوند متعال خرمشهر آزاد شد.

معاون هماهنگ کننده سپاه فجر استان فارس خاطر نشان کرد: ما در جنگ و دفاع چند دکترین داریم که در دنیا روی تجهیزات محوری برنامه ریزی می کنند، اما با وجود محاصره صد در صدی که سیم خاردار هم به ما نمی دادند، با نفس مسیحایی امام خمینی (ره)، دفاع مقدس ایمان محور شد، اراده مردم در کشور مستولی گشت و با پیروزی عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس دنیا شوکه شد.

وی با اشاره به جنگ جهانی اول، دوم و حوادث امروز منطقه، با بیان اینکه عده ای می‌گفتند دنیای امروز دنیای گفتمان است و نیازی به موشک و امکانات جنگی نداریم، افزود: دشمن در غزه، بیمارستان‌ها را ویران و زنان و کودکان را به خاک و خون کشیده است در مقابله با دشمن در کنار دیپلماسی باید قدرت نظامی قوی داشته باشیم.

سردار علیپور با اشاره به اهمیت جهاد تبیین در جامعه اظهار داشت: پادشاهان قبل از انقلاب در اوج ذلت کشور را اداره می کردند ولی عده ای از نسل جوان ما از روی ناآگاهی و بستر رها شده فضای مجازی درباره رضا شاه که بی عرضه ترین پادشاه ایران بوده، چوب حراج به خاک ایران زد و شش منطقه مهم آرارات، قسمتی از سیستان، اروند، قصر فیروزه، اترک، منطقه نفتی بین قصر شیرین و خانقین را به ثمن‌ بخس به دشمن داد، شعار رضاشاه روحت شاد سر می دهند.

با پیروزی عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس دنیا شوکه شد

معاون هماهنگ کننده سپاه فجر استان فارس با بیان اینکه ایران امروز در اوج اقتدار است، افزود: دشمن در جبهه نظامی هیچ غلطی نمی تواند بکند و دنبال دو قطبی کردن جامعه و همچنین ایجاد اختلاف بین حاکمیت و مردم است، پس باید با پیروی از تدابیر مقام معظم رهبری و حفظ وحدت و همدلی در مقابل دشمن ایستادگی کنیم.

سردار علیپور با اشاره به مضرات فضای مجازی و بیان اینکه بخش زیادی از طلاق و اختلافات در جامعه محصول فضای مجازی است و طرحهای کلانی مثل طرح صیانت از فضای مجازی به نتیجه نرسیده، اظهار داشت: باید در این فضای بی در و پیکر مواظب خانواده و فرزندانمان باشیم.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند"خرمشهرها در پیش است"، گفت: آزاد سازی خرمشهرها هوش و درایت و همدلی اقشار مختلف جامعه را می‌طلبد و انشاالله با بصیرت مردم پرچم انقلاب به دست صاحب اصلی آن خواهد رسید.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید