به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان - نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن گرامیداشت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر اظهار داشت: شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یک شورای عملکردی است و باید به کارهای فرهنگی توجه بیشتری شود و به مسائل مربوط به شهید و شهادت بیشتر بپردازد تا نسل جوان کشور بیشتر با مقوله ایثار و شهادت آشنا شوند.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی مقدم بر ثبت خاطرات شفاهی خانوادههای شهدا به ویژه شهدای دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: والدین شهدا گنجینه ای از خاطرات شهدا هستند و باید تلاش کرد تا این خاطرات در قالب برنامههای رادیویی و مستند ثبت، ضبط و منتشر شود.
وی با اشاره به نقش مهم رسانهها در اطلاع رسانی و فرهنگسازی در جامعه و میان افکار عمومی، از رسانههای استان خواست در زمینه ترویج و تقویت فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بیشتر تلاش کنند.
موسوی مقدم حفظ هویت جامعه ایثارگری را یکی از اهداف مهم شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و خواستار تولید ۵ مستند ویژه برای شهدای شاخص استان با همکاری نهادهای فرهنگی شد و افزود: شهدا در فضای مجازی مظلوم ترند و باید با ابزار رسانه و هنر، فرهنگ ایثار را ترویج داد.
وی در پایان بر لزوم بازتاب حال و هوای شهید و شهادت در معماری شهری و اجرای دیوار نگارهها در مرکز استان نیز تأکید نمودند.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: کار کردن و پرداختن به زندگی و ایثار شهدا برای مردم و مسئولان بهترین سرمشق و الگو است.
منصور بیجار با اشاره به نقش دستگاه ها و ادارات در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اظهار داشت: گسترش و اشاعه، اخلاق، منش، ایثار و فداکاری شهدا از ویژگی های مهم فرهنگ سازی در جامعه است و بی شک تهیه برنامههای رسانهای و برنامه ریزی دستگاههای مختلف در حوزه ایثار و شهدا باید به سمت و سویی برود که هم در بین مردم و هم مدیران و مسئولان اثر گذار باشد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هم در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از آخرین جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که سال گذشته با حضور اوحدی معاون رئیس جمهور و ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار گردید، اظهار داشت: مهمترین فلسفه برگزاری جلسات فرهنگ ایثار و شهادت احیاء راه شهدا است.
مجتبی میرحسینی با بیان اینکه باید بهدنبال این باشیم که چگونه میتوانیم فرهنگ ایثار و شهادت را در زندگی مردم عجین کنیم، به نقش دستگاه ها در شناسایی و معرفی شهدای شاخصی که در جامعه گمنام مانده اند تاکید کرد.
وی ادامه داد: مردم این استان همیشه در ایثار و شهادت پیشتاز بوده اند و گواه آن ولایت مداری و ولایت پذیری مردم این استان است که با وجود هجمه های دشمنان و تلاش آنان در بر هم زدن وحدت و ایجاد تفرقه، این شهادت طلبی، ایثار و ولایت مداری مردم این استان بوده است که نگذاشته آنان به اهداف شومشان برسند.
مدیرکل بنیاد استان همچنین با اشاره به برگزاری کنگره ملی شهدای استان ادامه داد: شهدا دینی بزرگی برگردن ما دارند و پاسداشت آنان فقط به عهده بنیاد نیست بلکه پاسداشت شهدا و اشاعه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وظیفه همه مسئولان است و برای تحقق فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه باید همه دستگاه ها پیشقدم باشند.