به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از کاشمر پس از حادثه تلخ سقوط بالگرد حامل رییس جمهور و همراهان در آخرین روزهای اردیبهشت سال ۱۴۰۳ که منجر به شهادت وی و همراهانش شد، با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در دو مرحله، دولت منتخب از هفتم مردادماه کارش را آغاز کرد.
با شروع بکار دولت جدید قطار تغییر و تحول از تهران حرکتش را شروع کرد و با انتصاب غلامحسین مظفری به عنوان استاندار جدید خراسان رضوی، آیین معارفه وی در بیست و هشتمین روز پاییز برگزار شد.
استاندار خراسان رضوی در کمتر از یک هفته از برگزاری مراسم معارفهاش، با انتخاب محمدعلی نبیپور به عنوان معاون سیاسی پروژه تغییر نمایندگان دولت در شهرستانها را آغاز کرد.
معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی در ۱۹ دیماه سال گذشته با اشاره به انتصاب ۱۰ فرماندار از مجموع ۳۴ فرماندار در استان تأکید کرد که پرونده تعیین تکلیف فرمانداران خراسان رضوی تا یک ماه آینده بسته میشود، وعدهای که با گذشت ۱۰۰ روز هنوز محقق نشده و تکلیف ۴ فرماندار مشخص نشده است.
اگرچه ۱۷ اسفندماه امام جمعه کاشمر از تریبون نماز جمعه به نقل از استاندار خبر از تثبیت و ماندن فرماندار دولت سیزدهم را داد، اما ۳ روز بعد استاندار خراسان رضوی با صدور حکمی معاون سیاسی فرمانداری کاشمر را با حفظ سمت به عنوان سرپرست فرمانداری این شهرستان منصوب کرد.
فارغ از هرگونه پشت پردههای این ماجرا، این سوال مطرح است که آقای استاندار چرا با گذشت ۷۵ روز دومین شهر زیارتی استان بدون فرماندار است؟!
کاشمر در حالی چشم انتظار معرفی بیست و چهارمین فرماندارش است که به طور میانگین عمر خدمتی هر فرماندار در این شهرستان کمتر از ۲ سال بوده است، لذا ضروری است با سبقه و جایگاه شهرستان گرفتار آزمون و خطای انتخاب فرمانداری با تجربه اول مدیریت و شعارمداری نشویم.
انتظار مردم کاشمر از معاون سیاسی و مدیرکل دفتر سیاسی استانداری که پیشتر سکان فرمانداری کاشمر را در دست داشتند و این روزها نقش مهمی در انتخاب و معرفی فرمانداران استان دارند این است که با توجه به شناختشان از نقاط قوت و ضعف کاشمر در تمامی حوزهها و عرصهها، فردی را معرفی کنند تا بتواند گرهی از مشکلات باز و بستری برای توسعه و پیشرفت فراهم کند. ضمن اینکه این شهرستان باوجود نیروهای توانمندی که دارد و در مسئولیتهای مختلف مدیریتی در استانهای مختلف کشور مشغول خدمت هستند، تاکنون فرماندار بومی نداشته است.