۱۲ / خرداد / ۱۴۰۴ - 02 June 2025
10:39
کد خبر : 9690648
۱۴:۰۵

۱۴۰۴/۰۳/۰۵

ملت ایران در سوم خرداد طعم پیروزی، عزت و سرافرازی را چشید

شهدای گران‌سنگ عملیات تک شلمچه نیز با نثار جان خود، برگ زرین دیگری بر دفتر ایثار و شهادت افزودند و امنیت و عزت امروز ما مرهون خون پاک آنان است.

به گزارش خبر نگار بسیج از زاهدان، مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی زاهدان به مناسبت یوم خرداد پیام تبریکی صادر کرده است در این پیام آمده است:

سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، یادآور رشادت‌ها، ایثارگری‌ها و مجاهدت‌های فرزندان غیور این مرز و بوم است که با ایمان، غیرت و فداکاری، حماسه‌ای ماندگار در تاریخ پرافتخار ایران اسلامی آفریدند. در این روز عظیم، ملت ایران طعم پیروزی، عزت و سرافرازی را چشید و جهانیان به عظمت اراده و مقاومت ملت ما پی بردند.

 

شهدای گران‌سنگ عملیات تک شلمچه نیز با نثار جان خود، برگ زرین دیگری بر دفتر ایثار و شهادت افزودند و امنیت و عزت امروز ما مرهون خون پاک آنان است.

 

اینجانب نادر میری، فرمانده پایگاه مقاومت بسیج دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای عزیز، به‌ویژه شهدای عملیات تک شلمچه، فرارسیدن سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر وچهارم خرداد ویاد بودشهدای تک شلمچه را به مردم شریف ایران اسلامی، جامعه پزشکی، بسیجیان سلحشور و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران ومردم شهید پرور سرزمین نخل واقتاب پایتخت وحدت تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

 

امید است با تأسی از راه شهدا همچنان در مسیر خدمت، عزت، و پیشرفت ایران اسلامی گام برداریم. به پیوست سخنان گوهر شهید حاج قاسم درمورد تک شلمچه ودلنوشته این سردار برای مردمان وقهرمان واستوره ها درشلمچه به پیوست برای نسل جوان تقدیم می گردد باشد که ایندگان به شهدای تک شلمچه اقتدا وراه ورسم این قهرمان وستاره راه ورسم زندگی بعنوان سندافتخار گذشته وامید به اینده روشن قرار دهند 

 

دکتر نادر میری

فرمانده پایگاه مقاومت بسیج دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید