به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، علی سهرابی بیدار در همایش مدیریت مصرف و «مادران، معماران فرهنگ اقامه نماز» که با حضور مشاوران امور بانوان دستگاههای اجرایی در سالن جلسات شرکت توزیع برق استان همدان برگزار شد، اظهار کرد: امسال با توجه به افزایش بیسابقه دما در فروردین ماه، کاهش باران و ذخایر آب پشت سدها، کاهش ۵۰ درصدی تولید برق آبی و همچنین انتقال تعمیرات دورهای نیروگاهها از زمستان به بهار شاهد بروز ناترازی تولید و مصرف برق در کشور هستیم.
وی با اشاره به برگزاری مستمر جلسات کمیته مدیریت تقاضا و مصرف افزود: در استان همدان با برنامهریزیهای مدون و با هماهنگیهای بین دستگاهی با محوریت استانداری تاکنون توانستهایم این امر را مدیریت کنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه در ادارات ما دو تکلیف داریم، گفت: یکی از این تکالیف این است که ۲۰ درصد در ساعت اداری نسبت به سال گذشته که پایه مصرف در نظر گرفته شده است و در ساعت غیر اداری ۷۰ درصد کاهش مصرف داشته باشیم.
وی با بیان اینکه تمام کنتورهای ادارات باید کنترلپذیر شوند، عنوان کرد: تکلیف دیگر هم این است که ادارات طی چهار سال، سالی پنج درصد و تا سقف ۲۰ درصد برق مصرفی خود را از انرژی پاک تأمین کنند.
سهرابیبیدار با بیان اینکه صرفهجویی ریشه در فرهنگ دینی دارد و در بسیاری از ادیان و سنتها به عنوان یک ارزش مهم تلقی میشود، گفت: در دین اسلام، صرفهجویی و پرهیز از اسراف به عنوان یک دستور الهی و یک روش زندگی شایسته مورد تأکید قرار گرفته است.
وی افزود: همه ما امروز ناگریز از مدیریت مصرف انرژی هستیم که به معنای استفاده بهینه از انرژی در خانه، محل کار و سایر مکانها است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه نقش بانوان در مدیریت مصرف انرژی برق و فرهنگسازی در جامعه بسیار حیاتی است، گفت: زنان بهعنوان محور اصلی خانواده و تربیت نسل آینده، تأثیر مستقیمی بر شکلگیری عادات مصرف انرژی دارند.
وی گفت: امید است با یاری شما بانوان فرهیخته و آیندهنگر بتوانیم با تغییر الگوی رفتاری در راستای بهینه سازی مصرف برق گامهای موثری برداریم.
مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان نیز در این مراسم با اشاره به نقش اثرگذار خانواده اظهار کرد: خانواده دارای کارکردهای فرهنگی، تربیتی، اجتماعی و سیاسی و حتی اقتصادی است و بدون خانواده در حقیقت اجتماعی وجود ندارد و اولین نهاد تشکیل دهنده یک اجتماع است.
حجتالاسلام مرتضی حسنیحلم افزود: اگر خانواده توانست کارکردهای خود را به خوبی اجرا کند آن جامعه، جامعهای موفق و پیشرو و پایدار خواهد بود.
معصومه باقری مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری همدان نیز با اشاره به نقش مهم بانوان در خانواده و جامعه گفت: بانوان ما همواره در تمام عرصهها از انقلاب و دفاع مقدس گرفته تا عرصههای فرهنگی، اقتصادی و کارآفرینی حضوری فعال و اثرگذار داشتهاند و در کنار نقشآفرینی در خانواده در جامعه نیز ایفای نقش کردهاند.
انتهای پیام/