۲۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 15 June 2025
23:24
کد خبر : 9693873
۰۷:۳۶

۱۴۰۴/۰۳/۲۲

برپایی نمایشگاه های اقتصاد مقاومتی در سیستان و بلوچستان

مسئول سازمان بسیج عشایری سپاه سلمان گفت: در هفته بسیج عشایری سال جاری تعداد 10نمایشگاه اقتصاد مقاومتی برگرفته از تولیدات قشر عشایر در سطح استان سیستان و بلوچستان برپا شده است.

سرهنگ پاسدار احمد محرابیان، مسئول سازمان بسیج عشایری سپاه سلمان در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان اظهار داشت: آمادگی عشایر برای دفاع از اسلام و انقلاب یکی از بزرگترین اهداف بسیج عشایری است و  جامعه عشایری در طول تاریخ و عرض جغرافیائی ایران منشأ خدمات و برکات ارزنده ای بوده است.

وی بیان کرد: با توجه به روحیات عشایر غیور، دلیر، زحمت کش، مولد و بهره ورکه حافظان مرزهای جغرافیایی و فرهنگی بوده اند بیش از ۱۱هزار و ۲۰۰عشایر را تقدیم نظام کرده است.

سرهنگ محرابیان عنوان کرد: در هفته بسیج عشایری که از ۲۹اردیبهشت آغاز شد و تا پنجم خرداد ماه ادامه داشت بیش از ۳۰ عنوان برنامه مهم و محوری در سطح استان ویژه قشر عشایر اجرا شده است.

 مسئول سازمان بسیج عشایری سپاه سلمان ادامه داد: بیش از ۱۰ نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در سطح شهرستان زاهدان و استان برپا شد که در این نمایشگاه ها  گیاهان داروئی، مواد لبنی، صنایع دستی و گلخانه ای عشایر به بازدید کنندگان عرضه شده است.

وی ادامه داد: برگزاری میزهای خدمت و به کارگیری مربیان ترویجی با همکاری بسیج مهندسین جامعه کشاورزی و ادارت و دوره های آموزشی گیاهان داروئی و نحوه جمع آوری گیاهان داروئی، برپایی ۱۰سیاه چادر در ۱۰ منطقه از استان و طبخ غذاهای بومی و محلی، توزیع بین نیازمندان، برگزاری ۱۵ نشست با ریش سفیدان سران طوایف، برگزاری ۱۰نشست جهاد تبیین، اعزام ۱۰گروه جهادی جهت رسیدگی به دام عشایر ، توزیع ۵۰کیسه آرد بین عشایر در سیاه چادرها ،برپایی میز خدمت جهت رفع مشکلات عشایر، اعزام گروه های جهادی جهت آبرسانی با ۱۵ تانکر  به مناطق عشایری، نصب پنل خورشیدی برای ۲۰خانوار عشایر، دیدار و سرکشی با ۱۵خانواده شهدا عشایر، برگزاری کلاسهای ترویج، تجلیل از ۱۵بسیجی عشایر طرح شهید کاظمی، اجرای زیر ساختها آب، برق، راه از جمله برنامه های اجرا شده در این هفته بوده است.

وی گفت: هفته بسیج عشایری وحدت و همدلی است این برنامه ها در سطح استان بر اساس روز شمار اجرا شده و به لطف خدا این وحدت و برادری پا برجا بوده که در همین راستا جهت رفع اختلافات قومی و قبیله ای نیز نشست های صلح و سازش برگزار شده و انشا الله بتوانیم در راستای تدابیر فرمانده کل قوا گامهای موثری برداریم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید