۰۹ / تير / ۱۴۰۴ - 30 June 2025
02:08
کد خبر : 9694854
۱۷:۲۱

۱۴۰۴/۰۳/۲۹

ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر لفاظی‌های ترامپ ملعون را محکوم کرد

 ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی در پی تهدید ترامپ به ساحت رهبر معظم انقلاب اسلام بیانیه ای صادر کرد.

ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر لفاظی‌های ترامپ ملعون را محکوم کرد

به گزارش خبرگزاری بسیچ خراسان رضوی از مشهدمقدس، در بيانيه ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی هر نوع اهانت به نظام‌جمهوری اسلامی و مقام‌ معظم رهبری محکوم‌ بوده و این نوع رفتار نشانه عجز و درماندگی دشمن است.

در متن این بیانیه آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
بسم الله قاصم الجیارین‌
در چنین شرایط حساس که بر همگان روشن و آشکار است، بر تمامی طلایه داران و پیشگامان امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در همه نقاط جهان، وظیفه است که با بیانیه های متحد، این نوع تجاوز کفر به جهان اسلام را محکوم نموده و همگی با صدای واحد، خواهان توقف آن شوند. مسلما چنین اقدامی از برترین مصادیق ترویج معروف و مقابله با منکر در شرایط کنونی بشمار می رود.
 
همچنین ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی بار دیگر قاطعانه هر نوع اهانت به نظام‌جمهوری اسلامی و مقام‌ معظم رهبری را محکوم‌ کرده و این رفتار وحشیانه و ناپسند را نشانه زبونی، عجز و درماندگی دشمن می داند.

روابط عمومی‌ ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی 

 

شوکت سالاری
خبرنگار: شوکت سالاری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید