قزوین_به گزارش بسیج، محمد پیله فروش، با اعلام این خبر افزود: سطح زیر کشت باغات زردآلو در استان ۴۲۵ هکتار باغ بارور و ۱۴ هکتار باغ غیر بارور است.
وی با اشاره به کاربردهای این محصول اظهار داشت: زردآلو و قیسی تولیدی استان علاوه بر تازه خوری، در صنایع فرآوری مانند تهیه مربا و همچنین به صورت میوه خشک به بازار عرضه میشود.
پیله فروش، ترویج و توسعه نهالهای گواهیدار و اصلاح شده را در تولید محصول با کیفیت و با قابلیت حمل و نقل مناسب مؤثر دانست و افزود: اجرای عملیات هرس، باردهی، مدیریت کف باغ شامل مبارزه با علفهای هرز، شخم، تغذیه درختان و کنترل آفت و بیماری در زمان مناسب، نقش مهمی در بهبود کیفیت و کمیت محصول دارد.
انتهای پیام/۱۰۱۰