به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، نقی کریمیان "رییس هیات نجات غریق و غواصی استان مازندران" با اشاره به امار بالای گردشگری در استان گفت: استان مازندران استانی استراتژی است که طول تقریبی سواحل آن ۴۷۳ کیلومتر بوده و در سال گذشته بالغ بر ۱۳۰۰نفر ناجی در ۶۲۰ نقطه حادثه خیز نوار ساحلی استان مستقر گردیدند که در کنار آن سازمانها، نهاد ها، بخشهای خصوصی، پلاژها و متلها و افرادی که در این مناطق فعالیت میکنند حدود ۱۵۰۰نفر میباشند که جمعا حدود ۳۰۰۰ ناجی درحال فعالیت داریم و این درحالیست که تعداد تقریبی ناجیان مستقر در استانهای ساحلی دیگر در کشور حدود ۲۵۰ نفر میباشد.
کریمیان گفت: در سال گذشته ۹۳۷ نجات یافته داشتیم که ۱۲۰نفر از این آمار به بیمارستان منتقل شدند که از مرگ حتمی نجات یافتند و این، نتیجه زحمات و هوشیاری ناجیان غریق و نیروهای مستقر در سواحل است.
وی گفت: سال گذشته در استان مازندران ۳۰غریق داشتیم که ۱۸ نفر در ساعت کاری غرق شدند که ۱۲ نفر از این تعداد، مربوط به نقاط حادثه خیز و الباقی در سنگچینها و بخشهای خصوصی و جاهای دور از دسترس بوده که در برنامه ریزی ما نبوده است.
کریمیان تصریح کرد: بر اساس گزارش پزشکی قانونی ۵۲ درصد کاهش غریق داشتیم و این نتیجه بینظیر روسای هیات در چینش درست بود که توانستند این رویداد بزرگ را رقم بزنند.
رییس هیات نجات غریق اذعان داشت: از ۱۰ خردادماه و شروع طرح سالمسازی دریا تاکنون شمار نجاتیافتگان از مرگ در دریای خزر به ۲۰۰ نفر رسید.
در ماههای گذشته نیز تعدادی از هموطنان به دلیل آشنا نبودن به شنا و بی توجهی به هشدار ناجیان غریق و نیروهای دریابانی مستقر در ساحل و در مناطق ممنوعه شنا غرق شدند.
وی درپایان افزود: در سواحل استان مازندران تعداد ۱۰۰ عدد طرح دریا و ۱۵۰واحد استخر داریم که در حال فعالیت هستند.
تنظیم: سمیه اسدی