به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حمید ملانوری شمسی در شورای مدیران با تاکید بر اینکه مشارکت فعال و حضور مستمر مدیران، تضمینکننده تحرک و تحول در امور اجرایی و ستادی استان خواهد بود، اظهارکرد: جلسات شورای مدیران، میدان اصلی تصمیمگیری و انتقال تجارب است که موجب همافزایی مدیران میشود.
وی افزود: مشارکت فعال و حضور مستمر مدیران، تحرک و تحول در امور اجرایی و ستادی استان را تضمین میکند.
مقام عالی دولت در استان همدان همچنین بر کارآمدتر شدن فرمانداران و بخشداران تاکید و بیان کرد: هرچه مدیران محلی توانمندتر باشند، فشار کمتری بر ستاد وارد میشود و میتوانیم به جای ورود به جزئیات، بیشتر به برنامهریزی و هدایت کلان بپردازیم.
استاندار همدان افزود: مردم باید پاسخ مسائل خود را در شهرستانها و بخشها بدون نیاز به مراجعه به مرکز استان یا تهران دریافت کنند و ضعف در مدیریت محلی، نوعی ناکارآمدی مدیریتی است.
ملانوری با بیان اینکه وظیفه اصلی مدیران در سطح ستاد، هدایت، نظارت و تنظیمگری است نه دخالت در جزئیات عملیاتی، تاکید کرد: اگر اختیارات به درستی تفویض شود، ستاد میتواند با فراغ بال بیشتری اقدامات راهبردی انجام دهد.
وی در ادامه به تحولات جهانی و نوع جدید بحرانها اشاره کرد و گفت: دوران مدیریت سنتی به پایان رسیده و باید با رویکردهای نوین، چابک و مبتنی بر دادهها و فناوری به مسائل نگاه کنیم.
استاندار همدان با بیان اینکه حتی جنگها ماهیت متفاوت یافتهاند و تهدیدات جدیدی متوجه کشور است که مدیریت هوشمند و برنامهریزی اضطراری را میطلبد، با اشاره به تجربه حوادث اخیر استان، بر ضرورت آمادگی و برنامهریزی برای بحرانهای پیشرو تأکید و عنوان کرد: از همه مدیران انتظار دارم گزارش اقدامات خود در روزهای بحرانی را در اسرع وقت ارسال کنند تا نقاط ضعف و قوت شناسایی و برای بهبود برنامهریزی شود.
ملانوری افزود: مدیریت هماهنگ مستلزم شناخت دقیق وظایف هر دستگاه و پیگیری دقیق آنهاست و استانداری نباید مدیریت اجرایی مستقیم دستگاهها را بر عهده داشته باشد بلکه نقش ما هماهنگی و نظارت است.
استاندار همچنین به موفقیتهای اخیر استان اشاره و تاکید کرد: اجرای موفق طرح شناسایی و ارزیابی سرمایه انسانی برای ارتقای مدیران آینده، برگزاری کنفرانس گردشگری سلامت با حضور نمایندگان کشورهای حوزه اکو و تأکید بر استمرار این حوزه، جذب سرمایهگذار خارجی حتی در شرایط جنگ ۱۲ روزه که نشاندهنده امنیت استان است، مدیریت مصرف انرژی و پیگیری اجرای بخشنامههای صرفهجویی، پیشرفت در تدوین نقشه جامع تحول استان با بهرهگیری از ظرفیتهای علمی و دانشگاهی، اهتمام به اتمام پروژههای نهضت عدالت آموزشی، اجرای طرحهای محلهمحور و مسجدمحور، تقویت اطلاعرسانی و شفافیت ارتباط مدیران با رسانهها و مردم، تمرکز بر ارتقا بهرهوری، حمایت از تولید داخلی و مقابله با قاچاق کالا از جمله این اقدامات هستند.
ملانوری در پایان با تأکید بر ضرورت تقویت پاسخگویی، گفتوگو و شفافیت افزود: آموزش، انگیزه و تخصص رکن اساسی مدیریت بحران است و باید با همت و همصدایی مسیر تحول استان همدان را با سرعت و اقتدار ادامه دهیم.