۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
21:21
کد خبر : 9702653
۰۹:۵۳

۱۴۰۴/۰۵/۱۸
از ایجاد یک کارگاه خانگی تا رسیدن به آموزشگاه گوهرتاج

روایت بانوی شیروانی که ۳۷ سال عشق را بافت

«صنم حسین‌زاده» بانوی هنرمند شیروانی که سال‌ها در سکوت کارگاه خانگی‌اش گلیم‌های نفیس می‌بافت، حالا با دریافت تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی بسیج سازندگی، آموزشگاه "گوهرتاج" را تأسیس کرده و برای ۱۰ هنرجو نه‌تنها مهارت، که امید می‌بافد.

روایت بانوی شیروانی که ۳۷ سال عشق را بافت

خبرگزاری بسیج _ «صنم حسین‌زاده» بانوی هنرمند شیروانی که سال‌ها در سکوت کارگاه خانگی‌اش گلیم‌های نفیس می‌بافت، حالا با دریافت تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی بسیج سازندگی، آموزشگاه "گوهرتاج" را تأسیس کرده و برای ۱۰ هنرجو نه‌تنها مهارت، که امید می‌بافد.  
 
خانم حسین‌زاده، مربی فنی و حرفه‌ای و میراث فرهنگی در گفتگو با خبرنگار بسیج: فعالیت حرفه‌ای خود را از ۳۷ سال پیش در کارگاه کوچک خانگی آغاز کردم و سال‌ها به صورت انفرادی در رشته‌های گلیم‌بافی، تابلوفرش و عروسک‌دوزی فعالیت می‌کردم ولی در سال ۱۴۰۲ با تأسیس آموزشگاه گوهرتاج، هنر خود را به دیگران آموزش می‌دهم.

 این آموزشگاه هم‌اکنون با به‌کارگیری ۱۰ نیروی کار، به تولید و آموزش در رشته‌های گلیم (پیچ، دورو، چاکدار و برجسته)، تابلوفرش و عروسک‌دوزی مشغول است و هنرجویان این آموزشگاه پس از فراگیری مهارت‌های لازم، می‌توانند در همین مجموعه مشغول به کار شوند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید