۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
16:08
کد خبر : 9705216
۱۷:۰۵

۱۴۰۴/۰۶/۰۲

سنت‌های الهی، سبب خطا‌های محاسباتی دشمنان است

شاهرود _ مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سمنان گفت: دعوای اصلی تاریخ، بر سر خداست. سنت‌های الهی سبب شده تا دشمنان همواره در محاسبات خود دچار خطا شوند و جبهه حق به پیروزی برسد.

سنت‌های الهی، سبب خطا‌های محاسباتی دشمنان استبه گزارش خبرنگار بسیج، سردار عباس مطهری، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سمنان ظهر امروز در یادواره ۲۷ شهید روستای تاش که با حضور مردم، فرماندار شاهرود، نماینده مردم شهرستان‌های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی و فرمانده سپاه ناحیه شاهرود در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) این روستا برگزار شد، اظهار کرد: نظام سلطه جهانی می‌خواهد بر کل جهان مسلط شود و لازمه این کار، تسلط بر خاورمیانه به‌عنوان چهارراه ارتباطی و دارای منابع غنی است.

وی افزود: قدرت در حال انتقال از غرب به شرق جهان است و آنها با طرح «خاورمیانه بزرگ» که ۲۵ کشور را شامل می‌شود، قصد دارند تا با همسایه کردن این منطقه با چین و روسیه، به مقابله با این قدرت‌های نوظهور بپردازند و صهیونیست‌ها نیز در راستای همین هدف، نقشه «اسرائیل بزرگ» را دنبال می‌کنند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار استان سمنان خاطرنشان کرد: دشمن از سال ۲۰۰۳ میلادی (۱۳۸۲ شمسی) و به طور خاص از سال ۱۳۸۸، به دنبال تسلیم و تجزیه ایران بوده و فشار‌ها را به بهانه‌های مختلف از جمله موضوع هسته‌ای و موشکی افزایش داده است، اما نقطه‌ضعف دشمن، خطای محاسباتی است؛ همان گونه که در دفاع مقدس و نیز در جنگ ۱۲ روزه اخیر علیه رژیم صهیونیستی شاهد آن بودیم.

مطهری دلیل این شکست‌های محاسباتی را نادیده گرفتن قوانین و سنت‌های الهی حاکم بر عالم دانست و گفت: دعوای اصلی تاریخ، بر سر خداست. سنت‌های الهی سبب شده تا دشمنان همواره در محاسبات خود دچار خطا شوند و جبهه حق به پیروزی برسد.

وی با اشاره به پیشرفت‌های ایران در مقابل پسرفت نظام سلطه، تصریح کرد: استقلال و امنیت ملی ما امروز توسط صنایع دفاعی قدرتمند تأمین می‌شود.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار استان سمنان با اشاره به «چهلم شهدای اقتدار» و «هفت فرمان» رهبر انقلاب، بر لزوم توجه همگانی به این پیام‌ها تأکید کرد و گفت: خداوند توفیق شرکت در جهاد آخرالزمان را به ما داده است؛ امروز در شرایطی مشابه جنگ احد صدر اسلام هستیم و باید با استقامت، مسیر فتح خیبر را در پیش بگیریم.

مطهری با گرامیداشت یاد شهدا، افزود: شهدا کفه ترازوی قدرت اسلام را سنگین کردند و ما باید با پیروی از آنان، ادامه‌دهنده راه حق باشیم.

در این مراسم علی‌اکبر نظری به مرثیه‌سرایی پرداخت و روایتگری شهدا و اجدای سرود از دیگر برنامه‌ها بوده است.

این یادواره شهدا به همت پایگاه‌های بسیج برادران و خواهران، دهیاری و شورای اسلامی روستا، ستاد یادواره شهدا و بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان شاهرود برگزار شد.

عکاس محسن صنحتی 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید