۰۸ / آبان / ۱۴۰۵ - 30 October 2026
۲۱:۱۹
کد خبر : 9705376
۱۳:۴۲

۱۴۰۴/۰۶/۰۳

بهره برداری از  انبار راهبردی دارویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و اهدای خودرو عملیاتی به معاونت غذا و داروی دانشگاه توسط معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو

بهره برداری از  انبار راهبردی دارویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و اهدای خودرو عملیاتی به معاونت غذا و داروی دانشگاه توسط معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو
صبح امروز در مراسمی، یک دستگاه خوردوی عملیاتی توسط معاون غذا و داروی وزیر بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اهداء و انبار راهبردی دارویی این دانشگاه به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان-مهدی پیرصالحی معاون غذا و داروی وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در این مراسم گفت : ذخیره‌سازی راهبردی دارو و تجهیزات، گامی مهم در تضمین دسترسی عادلانه و پایدار بیماران به داروهای حیاتی است.


وی با اشاره به اینکه از تمامی قابلیت های کشور در این مسیر بهره می بریم افزود: استان سیستان و بلوچستان، با توجه به موقعیت خاص می تواند نقش قابل توجهی در تامین اقلام دارویی،تجهیزات مصرفی پزشکی و برخی مواد غذایی ایفا کند لذا همراهی  استان و تصمیم گیری و تصمیم سازی در این مسیر می تواند برای کل کشور راهگشا باشد.


پیر صالحی  همچنین در خصوص اهداء یک دستگاه خودروی عملیاتی به دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: بهره مندی از زیرساخت های لازم جهت ارتقاء کیفی نظارت و بازرسی ها یکی از اولویت های ما در بهبود کیفی خدمات در حوزه غذا و دارو برای مردم است لذا در این راستا یک دستگاه خودروی فوتون به این دانشگاه اهداء شد . 


این مسئول به  تشریح بخشی از برنامه های خویش در سفر به استان پرداخت و گفت : در این سفر از کارخانه های تولیدی، داروخانه ها ، شرکت های دارویی، گمرک،  بازدید هایی را انجام خواهم داد.


تاکید بر  استفاده از ظرفیت‌های استان سیستان و بلوچستان در حوزه سلامت 

 محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان  با اشاره به موقعیت خاص استان گفت:سیستان و بلوچستان به دلیل همجواری با دو کشور افغانستان و پاکستان و دسترسی به آب‌های آزاد، فرصت‌های بزرگی را پیش‌روی ما قرار داده است.

وی ادامه داد:  مرزها ظرفیت‌هایی در زمینه تبادلات کالا و به‌ویژه ترانزیت از محور چابهار به میلک فراهم کرده‌اند که می‌توان از آن‌ها برای تقویت زیرساخت‌های حوزه سلامت بهره گرفت. همچنین منطقه آزاد چابهار فرصتی ارزشمند برای تأمین تجهیزات پزشکی و خودروهای عملیاتی به شمار می‌آید.

وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: جنگ ۱۲ روزه نشان داد بسیاری از مسائل و چالش ها را می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های داخلی مدیریت کرد.

لازم به ذکر است: صبح امروز و در بدو ورود، دکتر پیرصالحی معاون غذا و داروی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو و هیئت همراه،  با حضور در بوستان شهدای جاویدنام دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد. در این آئین دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، اعضای هیئت رئیسه و جمعی از مدیران دانشگاه نیز حضور داشتند و حضور در  معاونت غذا و داروی دانشگاه، گفتگو  و اهداء گل به مناسبت روز کارمند به تلاشگران این حوزه از جمله دیگر برنامه های صبح امروز معاون غذا و داروی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سفر به زاهدان بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید