۱۹ / تير / ۱۴۰۵ - 10 July 2026
10:34
کد خبر : 9708397
۱۳:۵۴

۱۴۰۴/۰۶/۱۸

جشن بزرگ "امت احمد" با سه رویداد قرآنی شور معنوی می‌گیرد

مدیر دارالقرآن الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: همزمان با میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، جشن بزرگ "امت احمد" در طریق‌المهدی میزبان سه رویداد قرآنی "نوجوان مقتدر"، دو موکب قرآنی زندگی با آیه‌ها و "اجتماع بزرگ قرآنی امت احمد" خواهد بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، حجت‌الاسلام رسول ابوالقاسمی، صبح امروز در گفت‌وگویی خبری از برگزاری رویداد قرآنی "نوجوان مقتدر" در قالب جشن بزرگ "امت احمد" و دو اتفاق قرآنی در روز سه‌شنبه طریق المهدی خبر داد.‌

مدیر دارالقرآن الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: علاوه‌بر رویداد قرآنی "نوجوان مقتدر" دو موکب قرآنی زندگی با آیه‌ها در عمود ۶۵ و ۷۲ است که با حضور ۲۰ نفر از مبلغین فعالیت دارد و "اجتماع بزرگ قرآنی امت احمد" نیز در عمود ۱۰۲ برگزار می‌شود که شامل استیج مسابقه و تقدیر و تجلیل از قاریان قرآن ممتاز نوجوان است .

وی با اشاره به همزمانی این رویداد با ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) افزود: این برنامه روز سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ویژه دختران و پسران نوجوان در مسیر طریق‌المهدی و در عمودهای ۴۴، ۵۴، ۶۰، ۶۵، ۷۰، ۸۰، ۹۳، ۹۵، ۹۸، ۱۰۲ برگزار خواهد شد.

ابوالقاسمی ادامه داد: مراسم قرعه‌کشی این رویداد ساعت ۲۱ در میدان آل‌یاسین، مجاور مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود و جوایز نقدی و غیرنقدی از جمله دوچرخه، تبلت و سکه طلا به شرکت‌کنندگان اهدا خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه‌های متنوع این رویداد گفت: تلاوت قاریان نوجوان، دکلمه‌خوانی و مدیحه‌سرایی، اجرای گروه‌های تواشیح و همخوانی، فرازخوانی آیات طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» و برگزاری مسابقات قرآنی از جمله بخش‌های این برنامه معنوی است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید