۱۹ / تير / ۱۴۰۵ - 10 July 2026
01:29
کد خبر : 9710181
۱۸:۱۰

۱۴۰۴/۰۶/۲۸
امام جمعه دزفول در خطبه‌های نماز جمعه:

اتحاد و همبستگی تنها راه‌حل مشکلات کشور است

امام جمعه دزفول با گرامیداشت هفته دفاع مقدس تأکید کرد: همان‌گونه که ملت ایران در دوران دفاع مقدس با اتحاد و همدلی از سختی‌ها عبور کردند، امروز نیز تنها راه رفع مشکلات کشور، انسجام و همبستگی ملی است.

اتحاد و همبستگی تنها راه‌حل مشکلات کشور است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج دزفول؛ حجت‌الاسلام مسعود بهرام‌پور، امام جمعه دزفول، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به فرارسیدن هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس با وجود همه کمبودها و فشارها، ملت ایران با اتحاد و همراهی توانستند از آزمون بزرگ و سخت آن دوران سرافراز بیرون آیند و این الگو باید امروز نیز سرلوحه حرکت مردم و مسئولان باشد.

وی افزود: کشور امروز با رهبری داهیانه مقام معظم رهبری در عرصه‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی مسیر قابل قبولی را طی می‌کند، اما برای عبور از مشکلات موجود، انسجام و روحیه بسیجی بیش از پیش ضرورت دارد.

امام جمعه دزفول تصریح کرد: مسئولان و رسانه‌ها باید از بزرگ‌نمایی ضعف‌ها و مشکلات پرهیز کنند؛ چراکه پرداختن مکرر به این مسائل بدون ارائه راه‌حل، موجب یأس و ناامیدی در جامعه خواهد شد.

حجت‌الاسلام بهرام‌پور در ادامه گفت: اولویت امروز کشور، حفظ همبستگی ملی و پرهیز از هرگونه اختلاف قومی، سیاسی و جناحی است و تنها با کار جهادی، حل معضلات فرهنگی و اجتماعی و پایبندی به تعهدات می‌توان جامعه را به سمت رشد و شکوفایی سوق داد.

گفتنی است نماز جمعه این هفته دزفول با حضور کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیجیان، سایر نیروهای مسلح و آحاد مردم شهیدپرور به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد.

✍️خبرنگار: موسوی متین


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید