به گزارش خبرنگار بسیج از تفتان، نشست جهاد تبیین به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و بیان رشادتهای شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در سیاه چادر با حضور عشایر بسیجی در تفتان برگزار شد.
سردار حسین الماسی، رزمنده دوران هست سال دفاع مقدس در نشست جهاد تبیین، ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدا بر تداوم راه شهدا تاکید کرد و گفت: امروز، میدان جهاد در سنگر تبلیغ و روشنگری است؛ همانجا که باید حقانیت ملت ایران را همانند دلاوریهای دیروز در دفاع مقدس، به دنیا نشان دهیم.
وی در ادامه با اشاره به این مطلب که تبیین حقایق انقلاب، جهاد امروز ما در برابر جنگ روایی دشمن است، افزود: دشمن با تحریف تاریخ میکوشد ارزشهای دفاع مقدس را کمرنگ کند و ما در جهاد تبیین، باید همچون سربازان خطشکن عمل کنیم.
در پایان نیز به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس، مراسمی با اجرای موسیقی زنده و خوانش قطعات حماسی و محلی در ناحیه تفتان برگزار شد تا یاد و خاطره رشادتهای هشت ساله جاودانه بماند.