۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
11:01
کد خبر : 9711301
۰۹:۰۵

۱۴۰۴/۰۷/۰۱
فرمانده سپاه ناحیه امام علی(ع) شهرستان تاکستان؛

اجرای ۵۰۰ عنوان برنامه ویژه هفته دفاع مقدس به نیت ۵۰۰ شهید در شهرستان تاکستان

سرهنگ اصلی‌بیگی، در دیدار با آیت‌الله اسلامی، نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری، از اجرای ۵۰۰ برنامه گرامیداشت هفته دفاع مقدس در این شهرستان به نیت ۵۰۰ شهید والامقام خبر داد.

 

قزوین_به گزارش بسیج، سرهنگ اصلی‌بیگی در دیدار با آیت‌الله اسلامی، نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری، که با حضور جمعی از مسئولین برگزار شد، ضمن تبریک ماه ربیع‌الاول و هفته دفاع مقدس، این ایام را فرصتی برای تجدید بیعت با آرمان‌های شهدا و مقام معظم رهبری دانست. وی با گرامیداشت چهل‌وپنجمین سالروز آغاز دفاع مقدس، اظهار داشت: ۴۵ سال پیش، صدام با هدف تسلیم و تغییر ساختار نظام جمهوری اسلامی به ایران حمله کرد، اما مردم با توکل به خدا و رهبری حضرت امام خمینی (ره) به پیروزی رسیدند. این روحیه مقاومت در دفاع از حرم و جنگ ۱۲ روزه نیز ادامه یافت.

 

فرمانده سپاه تاکستان با اشاره به افتخارآفرینی ورزشکاران ایرانی در عرصه‌های جهانی، گفت: حرکات ارزشمند کشتی‌گیران در احترام به پرچم ایران، مایه مباهات و سرمشقی برای سایر ورزشکاران است.

 

وی همچنین به سالروز فتنه ۱۴۰۱ اشاره کرد و افزود: با ایستادگی مردم و هدایت مقام معظم رهبری، نظام از این آزمون نیز سربلند بیرون آمد.

 

سرهنگ اصلی‌بیگی با گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس تا شهدای اقتدار، تأکید کرد: وظیفه ما سربازی در مسیر دفاع از اقتدار جمهوری اسلامی و آرمان‌های شهداست.

 

وی در تشریح برنامه‌های هفته دفاع مقدس در تاکستان گفت: ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس با همکاری بنیاد شهید و سایر نهادها، ۵۰۰ برنامه به نیت ۵۰۰ شهید شهرستان تدارک دیده است. این برنامه‌ها شامل دیدار با خانواده‌های شهدا، عطرافشانی مزار شهدا، برگزاری زنگ مقاومت در مدارس، زیارت مزار شهدای گمنام، یادواره شهدا، تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس و حضور در نمازهای جمعه است.

 

فرمانده سپاه تاکستان همچنین از دیدار با حجت‌الاسلام غفوری، امام جمعه تاکستان، و آیت‌الله اسلامی به‌عنوان برنامه‌های شاخص روز نخست نام برد و افزود: این برنامه‌ها با هدف زنده نگه داشتن یاد شهدا و تقویت روحیه مقاومت در جامعه برگزار می‌شود.

 

در پایان، سرهنگ اصلی‌بیگی از حضور آیت‌الله اسلامی و همراهی مسئولین و مردم در اجرای این برنامه‌ها قدردانی کرد و اظهار امیدواری نمود: با مدد شهدا، به‌ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی، این برنامه‌ها در راستای خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی به بهترین شکل اجرا شود.

 

انتهای پیام/۱۰۰۵


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید