۱۹ / تير / ۱۴۰۵ - 10 July 2026
08:36
کد خبر : 9714552
۰۰:۰۶

۱۴۰۴/۰۷/۰۸

دیدار مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه البرز، با خانواده سردار شهید مجتبی کرمی

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان البرز، با حضور در منزل سردار سرافراز، شهید مجتبی کرمی جانشین فقید سپاه امام حسن مجتبی (ع)، با خانواده معزز این شهید والامقام دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد نعیمی مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان البرز، با حضور در منزل سردار سرافراز، شهید مجتبی کرمی جانشین فقید سپاه امام حسن مجتبی علیه‌السلام، با خانواده معزز این شهید والامقام دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین نعیمی با بیان جایگاه والای شهدا در فرهنگ اسلامی گفت: شهیدان چراغ راه هدایت و عزت ملت ایران هستند و هرچه داریم از برکت خون پاک آنان است، شهدا با ایثار جان خود، دین و کشور را در برابر دشمنان بیمه کردند.

وی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی سردار شهید کرمی افزود: شهید کرمی نمونه‌ای از مجاهدان مخلص بود که عمر خود را در مسیر خدمت به اسلام و انقلاب سپری کرد، شهید هم در میدان‌های جهاد و هم در عرصه‌های خدمت اجتماعی پیشگام بود و شهادتش سندی روشن بر صداقت و ایمان او است.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان البرز همچنین تاکید کرد: گرامیداشت یاد شهیدان وظیفه همگانی است، چراکه زنده نگه‌داشتن فرهنگ شهادت، تضمین‌کننده استمرار راه انقلاب اسلامی است، اگر امروز در امنیت و عزت زندگی می‌کنیم، به برکت خون شهدا و ایثارگری خانواده‌های آنان است.

در ادامه این مراسم، مداحان اهل‌بیت علیهم‌السلام به مرثیه‌سرایی و شعرخوانی در سوگ شهدا پرداخته و فضای معنوی خاصی را رقم زدند.

در این دیدار که به همت دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در اقشار و گروه جهادی شهیده فرهانیان و با حضور جمعی از مسئولین سازمان بسیج مداحان، مسئول عتبات شهرستان فردیس برگزار شد، لوح افتخار بازسازی حرم مطهر امام حسین علیه‌السلام که به نام شهید کرمی صادر شده بود، به همراه بسته پذیرایی و روضه‌خوانی خانگی به خانواده شهید اهدا شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید