۱۸ / تير / ۱۴۰۵ - 09 July 2026
21:36
کد خبر : 9715006
۱۴:۳۵

۱۴۰۴/۰۷/۰۹

رونمایی از دو اثر بی‌نظیر حوزوی در محیط‌های ورزش

آیین رونمایی از دو کتاب «رخصت» و «گریزهای اخلاقی در ورزش» طی مراسمی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان قم و مسئول بسیج ورزشکاران استان، برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، در مراسمی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان قم و مسئول بسیج ورزشکاران استان قم، از دو کتاب «رخصت» و «گریزهای اخلاقی در ورزش» در پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم رونمایی شد. این آثار محصول تجربه‌نگاری مبلغان حوزوی در محیط‌های ورزشی هستند و به دو پرسش کلیدی «چه کار کنیم؟» (رخصت) و «چه بگوییم؟» (گریزهای اخلاقی) پاسخ می دهند.

سرهنگ پاسدار علی عزتی، مسئول سازمان بسیج ورزشکاران استان قم در این مراسم عنوان کرد: هر مربی باید خودش یک مبلغ باشد، اما حضور روحانیت در محیط‌های ورزشی می‌تواند اثرگذاری تبلیغی را چندین برابر کند.

مسئول سازمان بسیج ورزشکاران استان قم افزود: این کتاب‌ها باید به حوزه علمیه راه یابند تا حوزویان عظمت حوزه ورزش را درک کنند. گاهی سخن یک مربی در خانه بر سخن پدر تقدم دارد و نفوذ مربیان در میان جوانان بسیار بالاست.

عزتی خاطرنشان کرد: اگر حوزویان اهمیت این ظرفیت را درک کنند و با حضور در میان ورزشکاران و بهره‌گیری از محتوای تبلیغی مناسب وارد عمل شوند، اثرگذاری آنان چندین برابر خواهد شد.

گفتنی است؛ سخنرانان این مراسم، ضمن تأکید بر خلأ فرهنگی موجود در ورزش، ورود روحانیت به این عرصه را اتفاقی ویژه دانستند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید