
به گزارش خبرگزاری بسیج دانشجویی استان هرمزگان صبح امروز، جلسهای معنوی و پربار با حضور حجتالاسلام سید معصومی در جمع کارکنان بسیج دانشجویی استان هرمزگان برگزار شد. این نشست با محوریت "محبت و دوستی نسبت به خداوند و اطاعت عاشقانه از او" برگزار گردید و با استقبال گرم حاضران همراه بود.
حجتالاسلام معصومی در این سخنرانی با اشاره به جایگاه والای محبت الهی در سلوک معنوی، گفت: «اطاعت از خداوند زمانی ارزشمند و ماندگار است که از سر عشق و محبت باشد، نه از روی اجبار یا ترس. بندگی عاشقانه، انسان را به قرب الهی میرساند.»
وی با بیان اینکه محبت به خداوند سرچشمه آرامش و انگیزه درونی برای حرکت در مسیر حق است، افزود: «هرچه محبت انسان به خدا بیشتر شود، اطاعتش نیز شیرینتر و پایدارتر خواهد بود.»
در پایان این جلسه، شرکتکنندگان با ابراز رضایت از محتوای سخنرانی، خواستار استمرار چنین برنامههایی در فضای بسیج دانشجویی شدند تا روحیه معنوی و اخلاقی در میان جوانان تقویت گردد.