۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
14:21
کد خبر : 9720597
۱۰:۴۱

۱۴۰۴/۰۸/۰۷

همایش بزرگ پیاده‌روی خانوادگی در اردبیل برگزار می‌شود

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل گفت: پیاده‌روی خانوادگی به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، ساعت ۸ صبح روز جمعه در محل دریاچه شورابیل برگزار می‌شود‌.

همایش بزرگ پیاده‌روی خانوادگی در اردبیل برگزار می‌شود

عوض نخست، مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در اردبیل اظهار کرد: به مناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل، پیاده‌روی خانوادگی با شعار تاب‌آوری زیرساختی، پایداری اجتماعی در اردبیل به انجام می‌رسد.وی افزود: این همایش با همکاری اداره کل ورزش و جوانان، هیئت ورزش‌های همگانی و پدافند غیرعامل استانداری اردبیل، ساعت ۸ صبح روز جمعه در محل دریاچه شورابیل برگزار می‌شود.نخست عنوان کرد: پیاده‌روی از مقابل مزار شهدای گمنام شورابیل شروع شده و در محل بوستان باغ بهشت شورابیل، خاتمه می‌یابد.
مدیر کل ورزش و جوانان استان اردبیل با بیان اینکه پیاده‌روی همراه با آموزش‌های امدادی و ایمنی خواهد بود، تصریح کرد: از عموم خانواده‌های اردبیلی و دوستداران ورزش و سلامتی دعوت می‌شود در راستای حفظ سلامتی و شادابی جامعه و برای افزایش آگاهی در حوزه پدافند غیرعامل، از این بستر فرهنگی _ ورزشی بهره‌مند شوند.وی تشریح کرد: در انتهای این برنامه ۲ دستگاه دوچرخه، ۱۰۰ میلیون ریال کمک هزینه عتبات و ۱۴ جایزه نقدی به قید قرعه اهدا خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید