۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۲۱:۰۸
کد خبر : 9720753
۲۰:۰۶

۱۴۰۴/۰۸/۰۷

برگزاری یادواره شهدا در تفتان با محوریت دانش‌آموزان بسیجی

یادواره شهدای بخش گوهرکوه شهرستان تفتان، همزمان با هفته بسیج دانش‌آموزی و به همت فرمانده حوزه دانش‌آموزی شهید گلدوی، با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوان برگزار شد.

به  گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از تفتان - ستوانیکم پاسدار امین صدر، فرمانده حوزه دانش‌آموزی شهید گلدوی تفتان، اظهار داشت: این یادواره با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهیدان، تبیین فرهنگ ناب شهادت و الگوسازی از سبک زندگی شهدا برای دانش‌آموزان برگزار شده است.

وی با تأکید بر نقش بی‌بدیل دانش‌آموزان در تداوم راه شهدا، افزود: نسل نوجوان و جوان امروز، وارثان واقعی مکتب شهدا هستند و برگزاری چنین مراسمی فرصتی است تا آنان بیش از پیش با آرمان‌ها و ارزش‌های دفاع مقدس آشنا شوند.

صدر تصریح کرد: دانش آموزان بسیجی اعلام می کنند ملتی که درسخت ترین شرایط با اهداء خون بهترین فرزندان خود ، سربلند ازمیدان جهاد کوچک بیرون آمده است به یقین درمقابل فشارهای تحریم اقتصادی و توطئه های تبیلیغاتی وعملیات روانی گسترده پیروز میدان است.

گفتنی است، در این مراسم که با حضور دانش‌آموزان، فرهنگیان و خانواده‌های معظم شهدا همراه بود، از مقام و ایثارگری شهدا تجلیل شد و برنامه‌های متنوعی از جمله سرود، دکلمه و خاطره‌گویی درباره شهدای دانش‌آموز اجرا گردید.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید