
به گزارش خبرگزاری بسیج شهرستان باوی به مناسبت هفته بسیج دانش آموزی ، سرهنگ عامری فرمانده سپاه ناحیه امام حسن مجتبی علیه السلام و مرتضی غلامی مدیر آموزش و پرورش شهرستان باوی نشست مشترکی داشتند.
در این نشست برنامه های هفته بزرگداشت بسیج دانش آموزی و روز دانش آموز مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
مرتضی غلامی مدیر آموزش و پرورش شهرستان باوی ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به فرمانده سپاه شهرستان باوی و مسولین بسیج فرهنگیان و بسیج دانش آموزی بیان کرد : تعامل سازنده با هماهنگی و نشست های مشترک جهت اجرای برنامه های تربیتی در مدارس می توان خدمتی ارزشمند برای نسل دانش آموزی باشد.
سرهنگ عامری نیز در این نشست به اهمیت برنامه های تربیتی در طول سال تحصیلی در مدارس اشاره کرد و آمادگی خود را جهت همکاری سازنده با آموزش و پرورش اعلام کرد.
سرهنگ پاسدار عامری بیان داشت: هفته بسیج دانشآموزی را فرصتی ارزشمند برای بازخوانی و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل نوجوان خواند.دانشآموزان و مدارس در خط مقدم مقابله با تهدیدات فرهنگی و اجتماعی قرار دارند و باید با برنامهریزی صحیح از آنان حفاظت و حمایت شود.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج باوی در خصوص اروی راهیان نور دانش آموزی عنوان داشت: ارتباط با شهدا، ایجاد تحول روحی در دانشآموزان و نقش تربیتی راهیان نور را از جمله اهداف اصلی اردوی دانش آموزی راهیان نور عنوان کرد.
سرهنگ عامری افزود: بسیج با سه دهه تجربه در برگزاری اردوهای راهیان نور، آسیبشناسیهای لازم را انجام داده و آمادگی کامل برای اعزام کاروانهای دانشآموزی دارد.
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان