۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:58
کد خبر : 9721079
۲۳:۰۲

۱۴۰۴/۰۸/۰۸
قیصری:

نقش دانش‌آموزان در حفظ دستاوردهای انقلاب محوری است

همدان-رئیس آموزش و پرورش نهاوند ضمن گرامیداشت ۳۶ هزار شهید دانش‌آموز به‌عنوان چراغ راهنمای مسیر حرکت به سوی اهداف عالیه اسلامی گفت: نقش دانش‌آموزان در حفظ دستاوردهای انقلاب محوری است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، محمد قیصری در مراسم غبارروبی گلزار شهدای شاهزاده محمدوعلی(ع) نهاوند به مناسبت هفته بسیج دانش‌آموزی با اشاره به رسالت سنگین نسل جدید در تداوم راه شهیدان، بر حفظ قاطعانه حجاب و رشد علمی به‌عنوان دو محور اصلی آمادگی برای ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) تأکید کرد.

وی با گرامیداشت یاد شهید محمدحسین فهمیده در آستانه هشتم آبان ماه، از ۳۶ هزار شهید دانش‌آموز به‌عنوان چراغ راهنمای مسیر حرکت به سوی اهداف عالیه اسلامی یاد و اظهارکرد: نقش دانش‌آموزان در حفظ دستاوردهای انقلاب محوری است.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان نهاوند با اشاره به ۳ اتفاق مهم ۱۳ آبان گفت: شکست مأموریت آمریکا در صحرای طبس، سندی است که نشان می‌دهد خداوند پشتوانه محکم این نهضت است، امروز، تلاش برای تضعیف انقلاب از مسیر نفوذ داخلی و جنگ نرم علیه بنیان‌های اعتقادی ادامه دارد.

وی با تأکید بر پیام‌های جاودانه‌ی شهدا در وصیت‌نامه‌هایشان، دو فریضه‌ی اساسی را برای نسل امروز تعیین و بیان کرد: رعایت کامل حجاب و کسب برترین مدارج علمی دو فریضه اساسی برای نسل امروز هستند که دانش آموزان عزیز ما باید توجه خاصی به این دو مقوله داشته باشند.

قیصری تصریح کرد: عزت امروز کشور بر پایه خون شهدایی بنا شده است که عاشق دیدار خدا بودند، دختران ما باید بدانند که حجاب، خط مقدم دفاع از ارزش‌های اسلامی در برابر تهاجم فرهنگی دشمن است.

وی گفت: خوب درس خواندن، تخصص کسب کردن و قوی شدن در علم، تکلیف ماست تا بتوانیم این پرچم را با افتخار به دست امام زمان (عج) بسپاریم و در محو کامل کفر جهانی به سرکردگی آمریکا و اسرائیل نقش‌آفرین باشیم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید