
به گزارش خبرگزاری بسیج از لاشار، جتالاسلام عبدالهی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان لاشار، دراین مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید حسین فهمیده، به بیان ویژگیهای اخلاقی، رفتاری و اعتقادی این شهید والامقام پرداخت و اظهار داشت: شهید فهمیده نماد ایمان، شجاعت و بصیرت است؛ او نوجوانی بود که با درک عمیق از ولایت و مسئولیتپذیری، جان خویش را در راه دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی فدا کرد.
وی با اشاره به فرمایش معروف امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه «رهبر ما آن طفل سیزدهسالهای است که با قلب کوچک خود دشمن را نابود کرد»، گفت: دانشآموز امروز باید ادامهدهنده راه شهید فهمیده باشد؛ دانشآموز امروز مؤمن، متعهد، با تقوا، خوشرفتار و باادب که احترام به والدین، معلمان و دوستان را سرلوحه زندگی خود قرار دهد و با روحیه جهادی و انقلابی، در مسیر پیشرفت کشور گام بردارد.
حجت الاسلام عبدالهی بیان کرد: «دانشآموز طراز انقلاب اسلامی» فردی است که در کنار تلاش علمی، پژوهش و نوآوری، از بصیرت سیاسی و اجتماعی برخوردار است، دشمنشناس و آگاه به مسائل روز است، در فعالیتهای فرهنگی، هنری و مجازی با حفظ هویت انقلابی نقشآفرینی میکند و خود را سرباز ولایت فقیه میداند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه لاشار تصریح کرد: نسل امروز باید با الگو گرفتن از شهیدانی چون حسین فهمیده و بهنام محمدی، برای تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی و شکلگیری تمدن نوین اسلامی تلاش کند، چراکه عزت و استقلال کشور در گرو ایمان، تلاش و مسؤولیتپذیری نسل جوان است.