
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هفتکل، سرهنگ باقری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج هفتکل، در این صبحگاه ضمن خیر مقدم خدمت حاضرین، به سپاه ناحیه مقاومت بسیج هفتکل را خیر مقدم عرض نموده و وجوده دانش آموزان بسیجی را از نعمتهای انقلاب خواند.
وی ادامه داد: هدف اصلی این صبحگاه مشترک، تجدید میثاق مجدد دانشآموزان بسیجی با آرمانهای والای امام راحل (ره)، مقام معظم رهبری و شهدای گران قدر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بود.
در ادامه حجت الاسلام شیر مهد امام جمعهای شهرستان ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهیدان جنگ ۱۲ روزه و شهیدان دانش آموز و گرامی داشت یاد خاطره شهید حسین فهمیده، بیان کرد: دشمن در جنگ ۱۲ روزه اگر چه سرداران و دانشمندان ما را به شهادت رساند، اما امروز دانش آموزان بسیجی سرداران و مهندسین آینده این مرز و بوم خواهند بود قدم جای پای شهیدان خواهند گذاشت و کشور مارا در عرصههای مختلف به موفقیت خواهند رساند.
گفتنی است صبحگاه مشترک دانش آموزی به مناسبت هفته بسیج دانش آموزی در سپاه ناحیه هفتکل با حضور مسئولین و دانش آموزان برگزار گردید.
خبرنگار،مریم راشدی اصل