به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، به مناسبت فرارسیدن یومالله ۱۳ آبان ماه و روز دانشآموز، دبستان سعدی بیرجند میزبان رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی بود.
در این مراسم که با حضور پرشور دانشآموزان، معلمان برگزار شد، حجتالاسلام والمسلمین صفورائی با تبریک این روز به آیندهسازان کشور، بر اهمیت علمآموزی همراه با تهذیب نفس تأکید کرد و گفت: دانشآموزان امروز، ستونهای فردای ایران اسلامی هستند؛ اگر علم با اخلاق و ایمان همراه شود، جامعهای متعالی خواهیم داشت.
وی با اشاره به نقش دانشآموزان در تاریخ انقلاب اسلامی، یاد و خاطره شهید حسین فهمیده را گرامی داشت و افزود: شجاعت، بصیرت و ایمان نوجوانان در دوران دفاع مقدس، الگویی جاودانه برای نسل امروز است.
در ادامه مراسم، دانشآموزان با اجرای سرود، شور و نشاط این روز را به نمایش گذاشتند. همچنین از دانشآموزان برتر در حوزههای علمی، فرهنگی و اخلاقی تقدیر به عمل آمد.
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان