۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۲۲:۲۱
کد خبر : 9721673
۱۶:۵۹

۱۴۰۴/۰۸/۱۱
فرمانده سپاه آزادشهر :

امروز امنیت و آرامش کشور مرهون خون پاک شهداست/راه الگوگیری از شهدا ، اطاعت از فرمان رهبر و تلاش در تحصیل علم

سرهنگ کوهستانی در یادواره شهدای دانش آموز آزادشهر گفت: اگر کسی شهید شد یقیناً در تمام عمر خود همچون شهدا زندگی کرده و برای رسیدن به شهادت باید از مدت‌ها قبل خود را آماده کرد و تمامی شهدای ما این چنین بودند.

به گزارش خبرگزاری بسیج آزادشهر ؛ به‌منظور گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز و تبیین فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان و جوان، مراسم یادواره شهدای دانش‌آموز دبیرستان شاهد شهرستان آزادشهر با حضور جمعی از دانش‌آموزان، فرهنگیان، مدیران مدارس و مسئولان شهرستانی برگزار شد.

در این مراسم معنوی، سرهنگ کوهستانی فرمانده سپاه آزادشهر ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، با بیان اینکه امروز امنیت و آرامش کشور مرهون خون پاک شهداست گفت: جوانان و دانش‌آموزان ما باید با الگو گرفتن از شهیدان راه بصیرت، ایمان و مقاومت را در پیش بگیرند و در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان، با روحیه انقلابی و جهادی ایستادگی کنند.

وی با اشاره به نقش مؤثر مدارس در نهادینه‌سازی ارزش‌های انقلاب اسلامی افزود: یادواره شهدا فرصتی ارزشمند برای آشنایی نسل امروز با آرمان‌ها و رشادت‌های قهرمانان واقعی این سرزمین است؛

فرمانده سپاه آزادشهر خاطر نشان کرد: برگزاری این برنامه‌ها باید به شکلی مستمر و هدفمند در محیط‌های آموزشی ادامه یابد تا فرهنگ ایثار و شهادت در جان دانش‌آموزان نهادینه شود.

سرهنگ کوهستانی با اشاره به سخنانی از شهید سلیمانی تصریح کرد: اگر کسی شهید شد یقیناً در تمام عمر خود همچون شهدا زندگی کرده و برای رسیدن به شهادت باید از مدت‌ها قبل خود را آماده کرد و تمامی شهدای ما این چنین بودند.

وی در پایان خطاب به دانش آموزان گفت: امروز تنها راه الگوپذیری از شهدا به‌ویژه شهدای دانش‌آموز، اطاعت از فرمان رهبر و تلاش در تحصیل علم است که بر عهده شما دانش آموزان است و باید آن را به بهترین شکل سرانجام برسانید.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید