۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:22
کد خبر : 9721844
۱۰:۱۲

۱۴۰۴/۰۸/۱۲

برگزاری مانور پدافند غیرعامل در دبیرستان نمونه بنت‌الهدی شهرستان زهک 

به مناسبت هفته پدافند غیرعامل و هفته بسیج دانش‌آموزی، مانور پدافند غیرعامل در دبیرستان نمونه بنت‌الهدی شهرستان زهک با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از زهک- جهان تیغ فرمانده سپاه زهک ضمن تشکر از تلاش‌های کادر آموزشی و دانش‌آموزان، بر اهمیت آمادگی در برابر بحران‌ها و تهدیدات تأکید و اظهار داشت: آموزش و تمرین در زمینه پدافند غیرعامل می‌تواند نقش مهمی در کاهش خسارات و افزایش ایمنی در مواقع بحرانی داشته باشد.

وی افزود: هدف از برگزاری این مانورها، ایجاد احساس امنیت و آمادگی در میان جوانان و نوجوانان است تا بتوانند در مواقع ضروری به درستی عمل کنند و به دیگران کمک نمایند.

جهان تیغ  تصریح کرد: در این مانور نیروهای اورژانس، آتش‌نشانی و جمعیت هلال احمر با همکاری دانش‌آموزان و عوامل اجرایی مدرسه، بخش‌های مختلف مانور از جمله پناه‌گیری، تخلیه اضطراری، امدادرسانی اولیه و اطفای حریق را به‌صورت عملی به نمایش گذاشتند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید