
به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان ، پیش از ظهر امروز محمدکریم شکوهینیامدیرعامل صندوق ذخیره بسیجیان کشور دردیدار با سرتیپ دوم پاسدار حمید دامغانی فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به اهمیت نقش بسیجیان در حفظ امنیت و انسجام اجتماعی، اظهار کرد:ارائه خدمات شایسته به بسیجیان،علاوه بر وظیفه سازمانی، یک رسالت ملی است
مدیرعامل صندوق ذخیره بسیجیان کشوربا اشاره به رتبه سیزدهم کشوری صندوق ذخیره بسیجیان گیلان از نظر تعداد اعضای تحت پوشش،افزود: گیلان در زمینه کیفیت و گستره خدمات ارائهشده به بسیجیان، موفق به کسب رتبه پنجم در سطح کشور شده است.
وی تصریح کرد:بررسی وضعیت فعلی خدماترسانی به بسیجیان، توسعه زیرساختهای رفاهی و تقویت حمایتهای معیشتی ضروری است.
سرتیپ دوم پاسدار حمید دامغانی نیز با قدردانی از تلاشهای صندوق ذخیره بسیجیان،گفت:حمایتهای هدفمند و توجه به نیازهای واقعی بسیجیان در سطح استان باید استمرار داشته باشد .
فرمانده سپاه قدس گیلان افزود: به منظور ارایه خدمات بیشتر به بسیجیان ،ارائه خدمات باید با نگاه جهادی و همافزایی نهادهای مرتبط دنبال شود
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان