۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۴:۵۵
کد خبر : 9724086
۲۰:۰۸

۱۴۰۴/۰۸/۲۰

اعزام دانش‌آموزان‌خواهر شهرستان بشاگرد به اردوی راهیان نور

اعزام  دانش‌آموزان‌خواهر شهرستان بشاگرد به اردوی راهیان نور
۴۵‌نفراز دانش‌آموزان‌خواهر شهرستان بشاگرد به اردوی راهیان نوراعزام‌شدند

به گزارش خبرگزاری بسیج بشاگرد ظهر سه شنبه آئین اعزام دانش‌آموزان دختر شهرستان بشاگرد به اردوی فرهنگی و معنوی راهیان نور با حضور امام جمعه، فرمانده سپاه و رئیس آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین غلامی امام جمعه بشاگرد با اشاره به اهمیت این اردو از نظر جنبه‌های معنوی و اجتماعی اظهار کرد: اردوی راهیان نور تنها یک برنامه آموزشی نیست، بلکه فرصتی ارزشمند برای ایجاد همبستگی و اتحاد میان جوانان است.

در ادامه، محمد کاملی فرمانده سپاه شهرستان بشاگرد نیز با تأکید بر نقش راهیان نور در تقویت روحیه انقلابی جوانان گفت: اردوی راهیان نور برنامه‌ای ارزشمند است که ایمان و خودباوری را در میان نسل نوجوان و جوان تقویت می‌کند. او افزود که حضور دختران در این برنامه نشان‌دهنده جایگاه مهم بانوان در انتقال ارزش‌های اسلامی و حفظ انسجام فرهنگی جامعه است.

وی تصریح کرد: سپاه پاسداران همواره از برنامه‌هایی که به رشد فکری، فرهنگی و معنوی نسل جوان کمک می‌کند حمایت می‌کند و برگزاری چنین اردوهایی گامی در جهت تربیت نسلی مسئولیت‌پذیر و وفادار به آرمان‌های انقلاب است.

در بخش دیگری از مراسم، الیاس نظری رئیس آموزش و پرورش بشاگرد با اشاره به جایگاه ویژه برنامه‌های فوق‌برنامه در آموزش و پرورش گفت: اردوی راهیان نور بخشی از برنامه‌های تربیتی این اداره است که با هدف ارتقای مهارت‌های اجتماعی، فرهنگی و مذهبی دانش‌آموزان برگزار می‌شود

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید