۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۲۰:۲۱
کد خبر : 9724756
۰۹:۵۷

۱۴۰۴/۰۸/۲۴

دیدار دانشجویان دانشگاه زابل با خانواده شهیده مریم نیک‌اندیش

دیدار دانشجویان دانشگاه زابل با خانواده شهیده مریم نیک‌اندیش
جمعی از دانشجویان بسیجی دانشگاه زابل، با خانواده  شهیده مریم نیک‌اندیش در شهرستان نیمروز دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش خبر گزاری بسیج از زابل، محمد هادی خاوری، مسئول روابط عمومی ناحیه بسیج دانشجویی سپاه سلمان ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدا  گفت: شهدا تلگوها و نمادهایی از ایثار و از خودگذشتگی برای نسل جوان و آینده سازان انقلاب هستند.

وی تکریم مقام شامخ شهدا و خانواده‌های معزز شهدا، تداوم را شهدا، را از اهداف این  دیدار  عنوان کرد.

خاوری افزود: دانشجویان با حضور در منزل این خانواده شهید، با والدین شهیده نیک‌اندیش دیدار و از مقام و منزلت والای این شهید والامقام تجلیل کردند.

 مسئول روابط عمومی ناحیه بسیج دانشجویی سپاه سلمان تصریح کرد: دانشجویان بسیجی با شنیدن سخنان والدین شهید، با بخشی از رشادت‌ها و روحیات این بانوی شهید آشنا شده و بر ضرورت ترویج و زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تأکید کردند.

گفتنی است، شهیده مریم نیک‌اندیش از شهدای والامقام شهرستان نیمروز است که در حادثه تروریستی سالگرد شهید سلیمانی در مزار شریف شهید سلیمانی به شهادت رسیدند نام و یاد او همواره به عنوان نمادی از ایمان، ایثار و استقامت در راه دفاع از ارزش‌ها، در میان مردم این منطقه زنده و جاویدان است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید