۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
04:29
کد خبر : 9725036
۱۱:۲۲

۱۴۰۴/۰۸/۲۵

صعود کوهنوردان بسیج کهگیلویه و بویراحمد به قله شیرباد

همزمان با سالروز شهادت سپهبد شهید حسن طهرانی‌مقدم،جمعی از کوهنوردان بسیجی کشور و همچنین اعضای شورای عالی سازمان بسیج اساتید استان کهگیلویه و بویراحمد با صعود به قله شیرباد مشهد، یاد و خاطره این شهید بزرگوار را که خود از کوهنوردان برجسته کشور بود، گرامی داشتند.

به گزارش خببرگزاری بسیج از یاسوج، این برنامه نمادین۲۰ آبان ۱۴۰۴همزمان با چهاردهمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حسن طهرانی‌مقدم با هدف ترویج روحیه ایثار، مقاومت و علم‌اندوزی برگزار شد، یادآور این جمله به یادماندنی از آن شهید بود: «انسان‌های بزرگ باید نگاهشان به قله باشد.

شیرباد؛ بام خراسان قله شیرباد با ارتفاع حدود ۳۳۱۶ متر، بلندترین قله در استان خراسان رضوی و بخشی از رشته‌کوه عظیم بینالود است. این قله به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی‌اش، همواره میزبان بادهای شدید است و از این رو به «شیرباد» شهرت یافته است. این قله از جمله مقاصد محبوب کوهنوردان از سراسر کشور به شمار می‌رود. 

شهید طهرانی‌مقدم؛ که بیشتر به عنوان «پدر موشکی ایران» شناخته می‌شود، در عرصه کوهنوردی نیز شخصیتی اثرگذار و پیشرو بود که اکثر قله‌های مهم کشور را فتح کرده بود.

از کارهای شاخص او، حمایت از تیم ملی کوهنوردی بانوان ایران برای صعود به قله اورست بود. او می‌گفت: «اولین زنان مسلمانی که بر بام دنیا می‌ایستند، باید دختران شیعه و ایرانی باشند.» · برنامه‌های کوهنوردی ایده بزرگ «فتح قله دماوند با ۵۰۰۰ کوهنورد» از جمله ابتکارات او در عرصه کوهنوردی همگانی بود. 

صعود کوهنوردان بسیجی کهگیلویه و بویراحمد به قله شیربادصعود کوهنوردان بسیجی کهگیلویه و بویراحمد به قله شیرباد

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید