۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
01:33
کد خبر : 9725182
۱۹:۱۱

۱۴۰۴/۰۸/۲۵
جهاد امیدآفرینی/الگو محوری؛

مسیر دشوار پیروزی از آهنگری تا کارآفرینی

کارآفرین چهارباغی گفت: با حمایت بسیج سازندگی، توانستم کارگاهی راه‌اندازی کنم که امروز برای چند نفر اشتغال ایجاد کرده و هدف بعدی‌ام صادرات به کشور‌های همسایه است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، علی سوری کارآفرین چهارباغی، با بیان اینکه حضور در صنعت سرگرمی را از حدود ۱۰ سال پیش با اجازه یک دستگاه تفریحی در شهربازی بندرعباس آغاز کرده است، اظهار داشت: باتوجه به آشنایی و فعالیت در رشته‌های فنی به ویژه در زمینه آهنگری و آشنایی نسبی با لوازم شهربازی و درآمد مطلوب آنها، همواره در فکر این بودم که روزی در عرصه تولید و فروش لوازم و تجهیزات شهربازی فعالیت داشته باشم.

وی افزود:، اما به واسطه محدودیت‌های مالی موفق به این کار نشده بودم، تا اینکه با حمایت بسیج سازندگی استان البرز موفق به راه اندازی کارگاه تولید لوازم شهربازی در شهرستان چهارباغ شدم.

وی با بیان اینکه جهت ایجاد شهربازی در شهرستان چهارباغ با ارگان‌های مختلف مکاتبه کرده، اما نتیجه نگرفته است، اذعان داشت: خوشبختانه امروز با حمایت بسیج سازندگی جهت ۳ نفر به صورت مستقیم و ۵ نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد کرده‌ام.

سوری با تاکید بر اینکه افق توسعه ما صادرات به کشور‌های همسایه، چون عراق است، خاطر نشان کرد: هم اکنون تولید لوازم کارگاه ما در استان‌های لرستان، خوزستان و کردستان نصب و راه اندازی شده و امیدواریم که با حمایت مسئولان بستر صادرات به خارج از کشور نیز فراهم شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید